Organiserat kaos!

Hej!
Oj oj så det kan bli. Jag kan inte annat än tycka synd om er som just nu har hamnat i det tomrum som finns.
Att patientförningens lokala förening i stockholm stänger 14 dagar innan Socialstyrelsen skickar ut nationella riktlinjer, påminner att dessa riktlinjer är för proffesionen. Ej till patienten. – Sen riktlinjerna gick ut har det fullkomligt haglat in frågor som rör vården.

Idag är det jag Mia som skriver då jag verkligen inte i min vildaste fantasi förståd att så många ”tror” att det är privat vårdbolag som jag arbetar med! 

– Vi backar bandet till press info som skrevs i mars 2014!
Mia Ånemyr, hälsoleverantör & entreprenör debuterar i maj 2014 med boken Mellanmål på väg isbn 978-91-979898-6-2 
Med boken, vill hon få oss att se mellanmål bortom smörgås. Ånemyr vill väcka frågor kring vad vi äter, hur vi äter, när vi äter och varför vi äter. – Det annars bortpriorterade mindre målet får här fokus med hjälp av 39 fräscha inspirerande recept – smoothis. matmuffins och goda fika alternativ.

Handboken guidar oss även i näringslära och ger oss smarta tips om vad vi bör ha hemma i kyl, frys och skafferi, vilket hjälper oss att spara både tid och pengar – och samtidigt vinna förutsättnigar för en förbättrad hälsa.

Ånemyr är även överviktsbehandlad 2 ggr, har därför med extra kärlek till denna grupp ett särskilt kapitel om näringslära som vänder sig till överviksbehandlades hälsofrämjande utveckling, så även dem kan nyttja receptdelen!

Avslutas mer info om boken kontakta författaren, Mia Ånemyr ………

 
Boken kom ut är utbildningsbok som sedan fick efterföljaren Adrian Kalasbok naturligt gott. Där vill vi inspirera vuxna att göra andra val för barn gör som vuxna gör ej som vuxna säger………
 
Mellan 2014 – 2018 hade företaget Mia Ånemyr flera uppdrag inom privata vårdsektorn parallelt med det jag arbetar med utbildning & rådgivning inom området livsstilshälsa. 
 
Jag om någon har stor medkänsla i området med min egen resa inom obesitas det ska du/ ni verkligen veta och jag skriver rakt från hjärtat – 

Många har handboken och har tom fått den av privat vårdbolag som en gåva för att lättare ”få ihop” näringsläran för hela familjen. 

Ni är så många som förtvivlat vill att det finns mat för gastric bypass behandlade, det finns mer eller mindre bra kostval, näringsläran! Grunden i att få ihop dagens måltider. 
 
Näringsläran kan dessutom påverkas av samsjuklighet! Det är mer komplext. Finns dessutom NFP diagnoser påverkas näringsupptaget. – 
 
De senaste veckorna har jag vart på möten högt och lågt hos Socialstyrelsen ,Specialistläkare mm i min yrkesroll med specialistkunskaper om obesitasoperationer, friskvård och självledarskap. 
50 % rabatt – på våra utbildningar 5 eller 10 veckor!
För att individen ska må bra är det viktigt att lära sig vad som bör ätas och varför. Samt hur det påverkar kroppen. Ökad kunskap om näringslära leder till effektivare friskvård, egenvård och bättre folkhälsa.
läs mer ”HÄR” utbildning i telefonrum 
Nu får DU 50 % rabatt! på utbildningar 5 eller 10 veckor. I dessa ingår material hur man GÖR 

Du har säkert sett eller hört mig säga många gånger, först ska människor bli sjuka för att sedan finna vägen till hälsa

Sedan en tid tillbaks arbetar jag med färgpedagogik vilket flera har uppskattat, att flyttas från organde till rosa / svart från sjuk till friskt.
Oavsett om du vill separerar från dig och din fetma, din make/maka, byta arbete, förbättra ekonomin, skaffa mer tid för dig och din framgångsväg är det inom rosa och svart vi finns jag Mia med mina kompetenser kollegor med sina 

Önskar en fortsatt fin eftermiddag. Fortsätt fråga för annars kan ingen veta………….. ett organiserat kaos finns det lösningar på, tro mig
Företaget 
Mia Ånemyr
Telefon: 0706 – 204 206
Mail: info@miaanemyr.se

Basen i företaget dessutom alltid öppet  https://miaanemyr.se/kontakt/

Arbetar sedan 2002 med Forever ….. Att jag gick till chefen och sa upp mig 2003? 
Det hade jag ej kunnat göra om jag ej funnit allt positivt som Forever bidrog med  -Sen har jag såklart fortsatt arbeta med Forever parallelt med de övriga uppdragen företaget har eller har haft

Kram!