Överviktsoperationerna skulle göra mig smal!

Överviktsoperationerna skulle göra mig smal! 
  • Det var budskapet som läkaren gav mig när hen ledde in mig i detta. Du uppfyller alla krav? Men kraven var ju som då rätt banala…..

Utan rutiner skulle det bli som innan jag skapade nytt Mindset… 

Sitta i soffan, äta choklad tycka synd om mig äta mer kakor. Ta en kaka till. Köp 3 när det är billigt osv. Planering ligger nära mig som tidigare arbetade delvis med schemaläggning.
En dag efter min 2:a överviktsoperation vaknade jag upp. Det gjorde ont, så ont att jag fattade här vill jag ej vara. Genom att tro, att Överviktsoperation skulle göra mig smal… insåg jag att det gick jättebra att gå upp i vikt även om man är överviktsopererad och har ätstörningar…
Har gjort det 2 gånger. Första gången upp nästa allt, andra gånger upp 15 kg……

~ Det var tuffa år att möblera om i huvudet, från att tro någon annan skulle fixa mig så insåg jag att jag har makten att förändra det som gick att förändra, acceptans att allt inte går att göra som ”huvudet ser” att leva det liv som behövs för bästa hälsa. Hur frisk kunde jag bli? Med näringsbristerna som jag lever med livet ut, med den extrema smärta som bröt ut 1996…. jag ville ju bara bli smal!

Nu är det många år sedan som jag levde så.
Maten lagas på söndagar till 4 dagar.. På torsdagar är det @Kylskåpsröj skrivit böcker om hur man gör /livshjulet, Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturlig gott/ personligt ledarskaps 🙏 självledarskap. 

Online konceptet ligger vilande med hälsosam veckoplanering - Numera erbjuds individuellt vklket ingår i Sluta Bant-Börja Leva "konceptet" läs mer här
Vem är du? Vart skall du med ditt liv? Bli en god förebild för dig och dina barn/barnbarn. Självledarskap vad väljer du och varför alla varför? 199 kr om du vill göra din omstart själv = Sileo 🙂
Matlagning ett skapande, planering, handling, struktur, näringslära, näringskällor för optimal hälsa 🍋 en del i företaget är inriktad på detta är inkluderad i #slutabantabörjaleva #komigång #smartplanering #telefonkonsultationer - Här finns mer info om detta
 Matlagning delar jag med mig som en MOTIVATION – Mallar, recept , tips mm till alla HÄR, till överviktsopererade HÄR
  Det finns en extra tjänst nu pga av #covid-19 upplagd med veckoplanering. Boka här

Nu börjar laxen dofta klart & biten väger 9 hg. Perfekt egen snabbmat att ha klart i kylen och frysen till huvudmål och mindre måltider!

Boka dig på en zoom inom hjärnhälsa / anti age

Mot eftermiddagen väntar zoom möten & telefonmöten.

 Sileo heter företaget som jag driver & jobbar under namnet Mia Ånemyr vi är ett gott team som finns på hemsidan några i erbjudanden, några i podcasten. Samtliga för att erbjuda ett stort smörgåsbord inom Salutogen Livsstilshälsa = förebygga ohälsa 🤗 på olika sätt.
Jag erbjuder  Jobbahemma  Kom i gång livsstilsplanering  Bokpaket 

Vi ses/ hörs! Mia på Sileo med team

Maila : info@miaanemyr.se
Ring: 0706 – 204 206 Hur ser telefontiderna ut för kommande vecka? Titta HÄR

Vänliga hälsningar Sileo - Mia Ånemyr Enreprenör inom livsstil & hälsa Telefon; 0706-204 206