Pågående erbjudande med smått & gott

Nu har jag pratat med många fantastiska & fått kanonbra feedback.

Samlar ihop alla pågående erbjudanden i ett inlägg – dela gärna så de dina även kan finna sitt erbjudande. Allt från kostnadsfria samtal till smalmat till dörren. Och allt däremellan!

Ta steget! Till ett hälsosamt & hållbart liv. Handlar om att alla kan bli sitt bästa jag. Jag arbetar framförallt med att utbilda individer att accptera sitt liv oavsett vem man är. Samt lära ut hur förändringen av det som går att förändar kan göras med olika verktyg. Allt från samtalsstöd till kost & planering. Tid & pengar. Här är alla välkomna som söker stöd i sitt förhållningsätt till sitt jag.

För en tid sedan smygöppnades webbsidan miaanemyr.se vad passar då bäst att smyga ut ett lass med erbjudanden till er som önskar. I september kommer lansering av en mer ”klar” webbplats att gå av stapeln under tiden vill jag så klart att alla som har intresse för varaktig hälsa i någon form skall finna det.

 • Jag erbjuder telefontider varje vecka. Dessa kan alla använda sig av. Det finns tyvärr ingen möjlighet att besvara alla inkomna messengers tex. Med frågor om vad alla ska äta. Det kan jag endast besvara när jag vet vem som frågar. Av respekt till dig. Det kan vara direkt skadligt för er att få svar utan grund. Telefontiderna lägger jag ut inför varje vecka. Denna vecka finns jag på telefon 30/7 9-10 & 3/8 kl 9 – 10.
 • Övrig tid finna jag på mailen. Som besvaras fortlöpande lämnar du telefonnr återkopplas du alltid inom 3 arbetsdagar
 • Kostnadsfri telfonrådgivning. Boka 15 minuter egen tid med mig. Varje vecka lägger jag ut ett antal tider, fört till kvarn.
 • GI-boxen, mail in en intresseanmälan till mig så kommer du få ett erbjudande i augusti på GI-boxen. Du har inte bundit dig till något. När mailet kommer gör du affären med GI-boxen.
 • Bokpaket ”Allt i ett” 1 Mellanmål på väg, 1 Adrians kalasbok naturligt gott + onlinetjänsten SpisaBra för 199 kr tom 14/8 
 • Provapå ”SpisaBra” 3 månader för 149 kr ord pris 237 kr
 • Kickstarta hösten med C9 erbjudande tas när vi talar med varandra på telefon.
 • Webbsidan uppdateras så gott som dagligen. Helt kostnadsfritt med motivationsinlägg, inspiration mm. På FB lägger jag in länkar och skriver nytt blogginlägg.
 • Jag önskar självklart att jag skulle kunna arbeta utan att ta betalt, men alla har vi räkningar som ska betalas, alla som skriver till mig och har bara en fråga, kära vet ni att det kommer ca 40 messenger OM dagen. Att vara tydlig är det bästa för oss alla. Och mitt hjärta brinner för alla som lyfter luren eller mailar in får den som just i stunden behövs.
 • Ja men jag missade att tom den 14/8 finns Kom i form paketet att boka för 1495 kr. Det är 3 samtal om 50 minuter / samtal. Ord pris 2225 kr. Nya priser kommer att dyka upp från i hös
 • Till kommande artikel inlägg, söker jag privatpersoner som har intressanta saker att förmedla till andra.
 • Söker du en driven konsult inom sälj, marknadsföring eller liknande (ej MLM) har jag ett antal timmar kvar i veckan att fylla som konsult från mitten av september eller efter ÖK. 

Ser fram emot att höra av dig
Mia Ånemyr Hälsolverantör, Författare & konsult
0706- 204 206
mia.anemyr@gmail.com