Parmalindad kycklingfilé

Parmalindad kycklingfilé

  • 5-6 hg Kycklingfilé
  • st Skivor Parmaskinka eller liknande lufttorkad skinka
  • Salt & Svartpeppar
  • 0.5 dl Oregano
  • st Krispig salladshuvud
  • 250 gram Små fina plommontomater
  • st Citron/Lime

Serveringstips!

  • hg Ugnsrostad svartkål
  • Kall sås/röra med dijonsenap & färska örter
  • dl Turkisk yoghurt blandat med färska örter, tex timjan, basilika eller salvia till en god kall röra

Gör ås här!

  1. Sätt på ugnen 200 grader!
  2. Linda skinkan runt kycklingen. Lägg i ugnsform. Krydda.
  3. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader ca 25 minuter. Snitta kycklingen och se att den är genomstekt, grädda längre om så behövs.
  4. Genom att laga maten i ugnen sparas tid, till annat du vill göra
  5. Rosta svartkålen genom att sprida ut den på plåten. Stänk lite olja över och rosta mitt i ugnen på  ca 225 grader i 8-12 minuter
  6. Servera med en blandsallad, god kall röra

Ät och njut Veckomatlagning…
Innebär planerar handlingen genom ekonomismarta val i butiken, att man alltid lagar flera rätter på samma gång, grunden att kyl, frys och skafferi är redo tillsammans med den inneboende kocken som finns i varje individ. –

Genom matsvinns skolan finns mer om tänket – Vi lär dig tänka på nytt sätt för nya reslutat i vår utbildning

Vi rekommenderar LCHQ 

Handboken Mellanmål på väg grundtänket + näringslära i olika kapitel, det beror på vem du är vad du bör äta. –

Bloggen i kategori som en innehållsförteckning i en bok. Bloggen på företaget miaanemyr.se ger vi dig inspiration till att gå från tanke – till handling och Acceptans.

Ät & Njut!

/Mia Ånemyr

Vi erbjuder olika utbildningar & produkter inom Livsstilshälsa. Välkommen att ”Klicka här”