Påsktips som alla mår bra av även överviktsopererade

Så var det Låååångfredag en dag med många minnen. Godis, mat, kakor & socker i länga rader…
Jössses hur livet kan förädras när jag satte fart på görandet…..

I mitt förra liv höll jag på att äta ihjäl mig, sedan försökta jag banta ihjäl mig. En dag vaknade jag upp och från den dagen har det hänt så mycket så det är för många svårt att ta in. Även jag själv får ständigt påminna mig om hur det var förr…..

Jag tänkte berätta lite om vad jag gjorde innan företaget öppnade hemsidan www.miaanemyr.se

 

— 2012 publicerade Tidningen Doktorn följande krönika —
Mia’s krönika: Mina påsktips till dig som är överviktsopererad (och andra med)

Citerat krönikan från 2012- Det är bra att kunna hitta en harmoni i ätandet, harmoni som gör det enklare att både innan, under och efter påskhelgen,  få ordning och rutin på livet igen. Tänk att vi äter 17 kilo godis per person varje år och den största mängden äter vi under påsken. Till det kommer 90 liter läsk per person. Vilka mängder!

Sedan 2003 arbetar Mia Ånemyr med livsstilsplanering och kostfrågor, är debattör och författare. Mia Ånemyr har gett ut tre böcker. Under åren 2011-2013 arbetade jag som Krönikör på tidningen Doktorn. Ett arbete som gav många ringar på vattnet, att skriva krönikor om Dåtiden och hur förändringens resa pågår. Livet är en resa ingen man kommer i mål till.

Läs gärna Mat & sovklockan Leva som Överviktsopererad i bloggen.

Bloggens olika kategorier – företaget Siloe arbetar med – Sluta Banta – Börja Leva en attityd alla behöver ta till sig. Det sitter inte i magen det sitter i huvudet!

Förra året konsumerades 6000 ton lösgodis över Påskhelgen, de kan vi vuxna förändra genom att visa en hälsosammare livsstil – Barnen vår framtid

Sol från Sileo
– Mia Ånemyr

Vid frågor och funderingar maila info@miaanemyr.se 

Mia Ånemyr
Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.
Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott

Din trygghet vårt fokus – LÄS hela inläget HÄR

Bli Vip följare genom att prenumerera på Nyhetsbrevet

Mia Ånemyr är även Överviktsopererad sedan 1994 – Förutom många krönikor skriver jag en hel del Debattinlägg & driver podcasten inom Salutogen livsstilshälsa!

 

Du är viktig glöm aldrig bort det Ingen är sin Vikt!