Pizzafisk med oregano

Pizzafisk med oregano! 

En favorit i barnfamiljen.  Pizza & fisk, smart sätt att få barnen att älska fisk… mums!  Serveras med basmatiris och passa på att koka hela förpackningen och  enligt anvisning på paketet!
Förpacka  riset i portionsförpackningarså finns egen snabbmat till kommande veckor – Kylskåpsröj ett koncept som hjälper dig att planera för hållbar livsstil!

Ingredienser! 4-5 portiooner
hg Kummelfilé 
dl Krossade tomater
msk Pressad citron
msk Oregano/pizzakrydda
1 Mozzarellaost
Salt & vitpeppar
Liten skivad purjolök

1,5 dl Grekisk yoghurt till sås med oregano & pressad citron

Gör så här!
Sätt ugnen på 200 grader
Lägg fisken i ugnsform och krydda
Häll över tomatkrosset och den skivade purjolöken, skiva osten och lägg över. Strö sist över oregano

Grädda i ugnen ca 25 minuter (beror på hur tjockt lager fisk du har)

En kall sås med oregano och pressad citron passar fint till & en råkostsallad recept hittar men ”här”

Veckoplanering med mat & recept läs gärna mera här -> HÄR
Överviktsbehandlade mer stöd HÄR”

Lev Ditt Liv Mia Ånemyr, Företaget Sileo
Maila;  info@miaanemyr.se
Ring! 0706 – 204 206

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia är författare till handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.
Ansvarig för utbildningskonceptet  Sluta Banta – Börja Leva, podcast, onlineföreläsningar, kostupplägg, recept, böcker, utbildningar & individuell friskvård. Företaget Sileo

Värna om miljön – Genom att planera din veckomat, handla efter säsong och alltid använda all mat så minskar du matsvinnet och sparar på miljön.