Planering A-O När vad & hur?

🌱Planering A-O När vad & hur?
🌱Lura dig ej med ord som, försöka, prova, testa, kanske, sen……
🌱 Alla kan bli ett bättre jag!

🌱Acceptera det som ej går att förändra och förändra det, som motiverar att förändra. Det finns inga genvägar till lycka lycka sitter i knoppen det är hur du upplever världen. Är glaset halvfullt eller halvtomt?

🌱Med kunskap inom Salutogent förhållningssätt finns bars lösningar…..
👉 vad gör du idag som påverkar din morgondag positivt?
Vad är du redo att förändra, acceptera & aggera I ditt liv? Vad söker du mer av och vad önskar du mindre av? Livskompetensens delar som vi arbetar med är mer tid, bättre ekonomi, bättre hälsa, bättre livsstil, godare sömn,  mindre stress osv
Läsa mer om Salutogent förhållningsästt kan man göra ”Klicka här”
🌻 Söndag dag 1/7 den grunden införskaffades för många år sedan. När jag Mia tog steget till att driva mitt liv som ett företag för att sedan öppna företag inom Salutogent förhållningsätt 2006.

Vad gör du idag som påverkar din morgondag? 
Todolistan för dagen ger förutsättningar för alla att bygga hållbart liv oavsett stressad småbarnsmamma eller pappa. Framgång i livet att ta hand om livet. smitta barn o barnbarn!

Som i  handböckerna Mellanmål på väg & Adrians kalasbok naturligt gott. Grunden är att vuxna förändra för vi vuxna är ansvariga vårt liv o kommande generationers liv!!

Hjälp finns – Väl mött!

Skapa din dag du med/Mia  💛startar fortfarande alla dagar som 2001 – Det var nyckeln till insiktern att oj vad jag har att göra för att fixa detta hållbart –