Platt mage, då kommer jag bli Lycklig.

Platt mage, då kommer jag bli Lycklig.
God morgon vänner 🌻 Vindstilla, kaffekopp, Pippikvitter, jag väljer sedan den dagen jag bestämde mig att alltid kliva upp senast kl 06.00 dagligen.
~ Då fångar jag dagen. Njuter av livet, yes. Sätter mig i rätt attityd för dagens uppdrag, att leva mitt liv! Med min #todolista 🙏🎧📱💥🌻❤
~ Jag kunde ej kliva upp ur sängen själv, i mitt förra liv. Känslan är obeskrivlig. Lika lycklig varje dag #påtbara #gördetnu #gördetdagligen #gördetdubehöver 🙏🙏
~ Innan jag bestämde mig, var det EJ självklart, vi hade kommunal hemtjänst under en tid, som stöd i hemmet. Allt detta för mitt fokus i mitt förra liv var…
~ Platt mage, då kommer jag bli Lycklig.
~ Lycka sitter ej i siffran på VÅGEN. lyckan sitter i hjärtat!
~ Jag höll på att äta ihjäl mig, sedan banta ihjäl mig. Inget lyckades…. magen blev inte platt.
~ 1994 gjordes första överviktsoperation. Den åt jag sönder,,, blev tok sjuk. Åkte in o ut på sjukhus. 2000, gjorde en om operation, en GBP variant. Sedan den dagen kan jag äta ca 8 rena livsmedel om dagen.
~Aldrig hungrig, aldrig mätt, efter ett antal år i kaos….. bestämde jag mig, det är bara jag som kan förändra mitt Mindset.

~ Det var tufft, sen kom dagen jag sa upp mig & då hade jag en plan, entreprenörskapet, det måste gå att berätta detta för andra & då hade jag också börjat som konsult i bemanningsbranschen ( ekonomi, marknadsföring) samt entreprenör inom ett bolag med hälsofrämjande tänk.

~Bolag finns många, ifjol blev det en omstart/ Sileo jag bytte bolag,
Covid-19, kom, inget ont som ej för med sig något gott! Ringen är sluten jag är åter helt platsoberoende med, global affärsutveckling.
Mitt liv min Business- Lev Ditt Liv- Mia Ånemyr entreprenör på Sileo.
Delar mina strategier generöst på www.miaanemyr.se i bloggen. I Podden delar jag & mina kollegor en kostnadsfri utbildning i korta teeser, 32 avsnitt. Lyssna, skriv, reflektera & börja skapa Ditt Liv, steg för steg dag för dag.

/ Med värme
Sileo
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
Sms på 0706 -204 206

.