Protecting Day Lotion SPF 20

Protecting Day Lotion SPF 20

Ansiktslotion + solskydd = sant
I protecting day lotion får du en mängd fina ingredienser som tar hand om din hud och skyddar den mot solens skadliga strålar. Här finns det fysikaliska solfiltret zinkoxid som reflekterar och filtrerar bort både UVA- och UVB-strålar. Tokoferol (vitamin E) och askorbinsyra (vitamin C) verkar i sin tur skyddande mot skadliga fria radikaler, som bland annat bildas just vid UV-strålning. Och vår egen Aloe vera bidrar förstås också med sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskaper.

Härliga oljor och botaniska ingredienser
Denna ansiktslotion innehåller flera härliga oljor; mjukgörande solrosolja och rapsolja, återfuktande ricinolja och vårdande ökendadelolja. Candelillavax ger protecting day lotion en mjuk konsistens som absorberas snabbt och sveper lätt över huden utan att kladda. Här hittar du också elemi, en kåda som kommer från ett träd nära besläktat med Frankincense. Elemi är känd för dess hudvårdande egenskaper. Tillsammans skapar alla dessa ingredienser en ansiktslotion som inte känns det minsta tung eller fet.

Varför är det viktigt med solskydd?
UVA-solstrålar tränger ner i huden och kan bidra till att den åldras i förtid. De kan även ge upphov till rynkor och pigmentförändringar. UVB-strålar i sin tur är de som främst leder till solbränd hud. Det är inte bara under sommaren som det är viktigt att ha en lotion med solskyddsfaktor. Vintersolen skadar också huden och UVA-strålarna går till och med igenom fönsterglas. Sitter du mycket vid ett fönster eller i en bil på dagarna utsätts alltså huden för dessa strålar även om du inte blir brun av dem. En lotion med solskyddsfaktor är därför en mycket viktig komponent i din dagliga hudvårdsrutin, året om.

Protecting day lotion SPF 20 tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

Väl mött! Lev DITT LIV Mia Ånemyr 

Telefon: 0706 – 204 206
Kostnadsfri Telefonsupport Måndag & Torsdag kl 11,00-12,00
Mail info@miaanemyr.se

Författare, Entreprenör inom livsstilshälsa & entreprenörskap, utbildad ekonomi/lönehandläggare, ekonomi coach. Arbetat fackligt under många år med lagar och avtal innan jag startade eget. Som konsult i företaget har jag arbetat som uthyrd inom ekonomi, även några år med Charlie Söderbert på Balansekonomi AB 

Även utbildad inom Transaktionsanalys,  Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Dipl, Kostrådgivare, ISODieten Coach och Hälsoleverantör mot företag! 
Forever Business Owner, sedan 2002

2003 gick jag till chefen & sa upp mig, vägen därifrån kan man läsa mera om ”här”