Ratatouille med saffranssmak
Enkelt och gott att äta till pannbiff eller tex lax . Det går också att göra en soppa på ratatouillen, kör då med mixerstaven så får du en god soppa. Släpp lös din fantasi. Speciellt smart till advent och jul att skapa en bra livsstilsplanering!
- 1 st Gul lök
- 1 st Röd paprika
- 400 gram Krossade tomater
- 1 st Saffran
- 1 st Zucchini
- 1 st Aubergine
- 1 st Citron
- Salt & Grov malen svart peppar
- ½ dl Vitt vin, valfritt
Dela allt i små bitar, ha i en skvätt rapsolja, värm pannan, lägg i löken först, rör runt,ha i resten av ingredienserna + Saffranet. Rör runt och häll på de passerade tomaterna. Sänk värmen och låt puttra i ca 20 min.
Ät och njut!
/Mia Ånemyr
Vad vi erbjuder för utbildningar & produkter? Finns förtydligat ”Klicka här”