Retail Shop Mia Ånemyr

Senast NYTT 10 % tom 15/5-23

Välkommen till Retail Shop – Mia Ånemyr!
Alltid 100 % varulager, ingen betydelse vart i världen du finns. Med Retail Shopp som på Svenska blir Online Butik lägger du smidigt order online och betalar med de vanligaste betalsätten. Öppet 24/7! 

Alltid med 90 dagars nöjd kundgaranti. 

Mina 21 års egen erfarenhet av produkterna följer med om så önskas.

Ser jag fram emot att hjälpa dig.

Online & i Enskede finns fysisk butik.

Väl mött Mia Ånemyr Forever Business Owner sedan 2002! 

Kontakta mig så hjälper jag dig på din framgångsväg. 

Du når mig enklast på telefon. Varje Måndag & Torsdag erbjuder jag telefonsupport kl 11,00-12,00 då kan man ringa utan att boka tid. 

Telefon nummer till mig 0706 – 204 206

15 % Forever Key 3
Hjälp till den perfekta Vikten? Boka här
Läsa mera här
Protecting Day Lotion SPF 20
Paketlösningar 15 % rabatt i Online Butiken här
Läsa mera här

Väl mött! Lev DITT LIV Mia Ånemyr 

Telefon: 0706 – 204 206
Kostnadsfri Telefonsupport Måndag & Torsdag kl 11,00-12,00
Mail info@miaanemyr.se

Författare, Entreprenör inom livsstilshälsa & entreprenörskap, utbildad ekonomi/lönehandläggare, ekonomi coach. Arbetat fackligt under många år med lagar och avtal innan jag startade eget. Som konsult i företaget har jag arbetat som uthyrd inom ekonomi, även några år med Charlie Söderbert på Balansekonomi AB 

Även utbildad inom Transaktionsanalys,  Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Dipl, Kostrådgivare, ISODieten Coach och Hälsoleverantör mot företag! 
Forever Business Owner, sedan 2002

2003 gick jag till chefen & sa upp mig, vägen därifrån kan man läsa mera om ”här”