Jobba hemifrån - äg din tid! Oavsett bakgrund, styr din framtid!

Att jobba hemifrån kan vara det mest hälsofrämjande som finns numera. 

Jag pratar mycket om att vi ska skala lök med det menar jag ta bort det onödiga som tar energi och använda den energi vi faktiskt har på ett smartare sätt.

Att jobba hemifrån är ett smart sätt att nyttja energin på.

Nära till allt, per automatik lägre omkostnader. Att driva företag hemifrån från telefon, ja numera räcker det med 1 Telefon. Det är helt magiskt.
Att hjälpa andra människor få in mer av det som skapar hälsofrämjande liv skapar ett friskare samhälle.

Det finns bara möjligheter utan investeringar. Låter nästan för bra för att vara sant. Läs mera här

Dessutom kan man söka starta eget bidrag med en affärsplan som vi gör tillsammans. 2006 startade jag företag hemifrån med Forevers affärsmöjlighet, tillsammans med mina övriga yrkeserfarenheter & livserfarenheter. 

Vem & Varför jag arbetar hemifrån. 2003 tog jag steget & sa upp mig, från fast anställning lönehandläggare. Kroppen var helt slut men ej knoppen
Varför? Genomgick 2 fetma behandlingar utan att ta reda på bakomliggande orsakerna till situationen vilket resulterade i att trauma från barndomen, uppväxt med alkoholen som styrde familjen. I mig fanns outredda Ätstörningar, medberoende. 3 år efter 1:a operationen började helvetet. Jag åt o kräktes utvecklade då även Bulimi.
1998 var det så illa att vi hade kommunalt hemstöd som skötte barnens hämtning, lämning och överlämnande när fadern kom hem från jobbet. Han blev omplacerad från Civil spanare, till utredare dagtid.
Jag låg i sängen & fundera på hur ska jag komma därifrån… envis, lösningsfokuserad fick jag gåvor av 2 vänner. Kokboken för den självläkande människan & Aloe Vera Gel.
Tveksam började jag läsa boken & dricka Aloe Vera.

Läkaren sa du kommer aldrig kunna jobba mer. Jag sa det tror jag inte på…
Jag hade då 2 fulla Dosetter medicin. Som jag lämnade tillbaka 2001 till Läkaren. 1999 var jag tillbaka på jobbet om än få timmar men där. Tiden gick. Stockholm stad arbetade med budget i balans. Omorganisation på löpande band. Då var jag i situationen att inse, ska jag kunna fortsätta utveckla det friska i mig, kan jag ej arbetar kvar.

December 2002 gick jag till min chef & berättade vad jag behövde.
Jag behöver sluta arbeta här. För jag ska bli friskare. 23/3-03 slutade jag med avgångsvederlag.

Kom snabbt i kontakt med konsult företag. Var uthyrd konsult inom ekonomi, marknadsföring & kundrelation. Under tiden skapade jag min affärsplan, 2006 företagare hemifrån. Från- 2009 online. Parallellt har jag utbildat mig vidare inom hälsofrämjande livsstilshälsa &  entreprenörskap.  Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Transaktionsanalys, Alkoholrådgivare, ISOdieten coach, Diplomerad Kostrådgivare & Hälsoleverantör mot företag. I grunden finns utbildning inom Textilkunskap, ekonomi & lönehandläggare samt gruppledare inom vård och omsorg.

Öppet CV på LinkedIn!
2009 började jag blogga om min Historia. Sen har mycket hänt för mig som har det personliga varumärkesnamnet Lev DITT LIV Mia Ånemyr. Företaget heter Sileo som betyder Omstart på Latin.

Jag ser lösningar i allt, har under årens lopp förutom att jag sålt 1 domän, stängt domän, hjälpt många till mer hälsofrämjande liv, ett författarskap med 3 utgivna handböcker, debattör
Utbildnings Podd från mig o mina kollegors hjärtan gratis.
Hur kan jag hjälpa dig?
Sileo är latinska ordet för omstart. 2015 09 01 togs det namnet till företagsnamn. 
Jag pratar hellre i telefon än skriver, bästa service då många blandar ihop mig med mina tidigare konsultuppdrag.
jag har minskat i vikt, det ser människor men hur man skapar Hållbar hälsosam livsstil arbetar jag med inom livs hjulets delar. Fokus Ekonomi, tid och näringslära! 

Jag arbetar hemifrån, online & ute på företaget. Sedan 2006 företagare som hjälper framförallt Qvinnor att förenkla livet och få tid att leva det med allt som ingår genom affärsutveckling & driva företag hemifrån 

Väl mött!
Forever Business Owner, sedan 8/2-2002
Mia Ånemyr 
Telefon 0706 – 204 206
Mail info@miaanemyr.se
 yrkeskompetenser.

2023 firar jag 21 år med Forever Living 
Joina du med och skapa dig ditt Lev Ditt Liv ”Klicka här” – jag ingår som mentor i utbildningsprogrammen!