Riktigt bra möte med landstingets politiker

Tusen tack för ett riktigt bra möte med Christine Lorne och partisekreterare & L Anna Starbrink ’s Carl Hedman /partisekreterare.
Kul att du Irene Svenonius dök upp också 🌞 vi ser fram emot fortsatt samverkan.
Igår var bjöds vi Karolina och jag Mia in till möte med landstingets vårdpolitik!
Ett mycket bra möte som avslutades med att Irene ”dök” upp i solskenet utan för trappan på landstingshuset. Att träffas live är gör skillnade och det är skillnaden som gör det.
~~~~~~~~
I samband med att Socialstyrelsen släppt nationella riktlinjer för vårdprogram för obesitas. Vi har bägge fått ökat inflöde av frågor från individer som känner stor oro över vad som ska hända och hur de blir påverkade, från boende i Stockholm!
~ Fetman ett stort problem även i Stockholm.
5 000 barn vid en ålder av 4 år har fetma i Stockholms län. Fetma vid så unga år är synnerligen svårt att trolla bort, som barn här behöver vuxna stöd i massor……

Ätstörningar, är ett stort område som sedan bryts ner bla – Bullimi – Hetsätning – selektiv hetsätning – – ca 25 % av de som genomgår fetmabehandling med kirurgi har någon form av ätstärning som ej är behandlad INNAN ingreppet! Vilket är en fullständig katastrof framförallt för desa individer!

VARFÖR , ställ den till dig själv och stanna i frågan, lyssna på vad huvudet säger och TA hjälp till familjen dig själv, det finns hjälp som ej handlar om kirurgi. Kirurgi löser inget det är en sista behandlingsform för individer som är sjuka och ej kan överlvea utan fetmabehandling med Kirurgi! –

Debattartkel VARFÖR heter det VIKTOPERATION? ”Finns här”

~~~~~~

/Mia Ånemyr

Välkommen till vår kontakt del med mera info vad vi erbjuder ”Klicka här”