Rörelseglädje, sorg, förlust & vinst.

Så glad att just DU finns i Sileo’s sociala medier. Många nya följare så fint. Tusen tack.

Steg för Steg. Acceptera. Falla. Förstå. Frustrerande. Varför alla varför. Sorg, förlust & vinst.
Min jakt på att bli smal, höll på att kosta mig mitt liv. Mina barn sin mamms liv. En långkrokig resa. För 20 år sedan var det så illa att vi hade kommunal stöd i hemmet. Min fd man omplacerades, mitt fokus var att bli smal.

En dag vaknade jag upp och steg för steg arbetade jag mig upp, ut & på väg i nuet lever jag och driver företag med hälsofrämjande samarbeten sedan många år. Ledord är vem är du? Var ska livet med jaget? Finns inga quix fix. Men det finns en väg för alla. 

Det finns vägar för alla. Det som verkligen behövs är att ta reda på Orsakerna till varför. Idag i Sverige har vi en befolkning på 51% med övervikt.
Varför ser det ut så? Vad är orsaken?  Här behöver utveckling ske. Det finns något som jag själv arbetar med detta, att ta reda på om det finns samsjuklighet, vad det isåfall är och vad behöver den för stöd. Egenvård, friskvård, sjukvård. Det är svårt, tufft och då ska det inte skammas mer av framförallt sjukvården. Ingen är idiot för övervikt.
Det är skillnad på hur vi arbetar inom dessa kriterier önskvärt vore så klart om samverkan mellan. Istället för tunnelseende behöver man se åt sidorna och samverkan för individens bästa.

Våga vara sårbar. Våga stå upp för den DU är. Säg JA till ditt liv. Sluta leta genvägar. Se över samsjuklighet. Ta stöd. Fokusera på Livsstilshälsan. Mitt hjärta brinner för barnen, framtiden. Genom trygga vuxna skapas trygga barn. Det är jätte svårt när det sprutar ut bantningstips och många vill ju bli smal. Men hur är det möjligt att förändra livsstilshälsan, det är ett komplext arbete att ta reda på orsak, sedan skapa Mindset för hållbart liv framåt.

Jag arbetar mycket individuellt med klienter och skapar checklistor ”Mindset mapp” till hållbar livsstilsförändring. När jag inte skriver på böcker. Alla kan bestiga sitt berg dagligen. Bergen är olika höga med olika verktyg når alla sin topp. Dag för dag.

Genom Podden Sluta Banta Börjar Leva sprider jag tillsammans med gäster kunskap & motivation. Ta steget!

Börja idag med det DU behöver.
Vi träffas på vardagar i telefon, men skickar ut inspiration alla dagar i veckan.
Med värme Sileo
– Mia Ånemyr
info@miaanemyr.se
Entreprenör inom livsstilshälsa 🙏

Mitt bästa tips är att börja med bokpaket som säljs så länge Mellanmål på vägfinns kvar till 199 kr ink frakt inom Sverige.
Matplaner med recept ingår i Kom i gång hemma paketet 

Vi har många Hälsofrämjande samabeten bla Matsmart – handla på nätet och bidra till matsvinns minskningen du med! Klicka här så kommer du till vårt samarbete med Matsmart
Vi erbjder smalmat till dörren genom GI-boxen då slitter du laga maten den kommer klar

Just do it! 
En annan affirmation – Påt bara gör det du behöver gör det idag och gör det dagligen!

Lev idag du med efter dina förutsättningar!