Shake & banta inte sant!

Shake & banta inte sant!

Att shake är samma sak som att BANTA…. så tänkar många, inte så konstigt alls tänker jag. Många har gått på pulver i jakten på den smala lyckan ”BANTAT” det är ju så många tänker….

men sällan skapat mer hållbar hälsa, så länge hjärnan tänker BANTA! är spåret i knoppen inte omstartar & det tar tid.

Många som vänder sig till mig har bantat hela livet, stort antal har även genomgått överviktskirurgi behandling  mot sjukdomen fetma, i vissa fall ytterliggare samsjuklighet som Diabetes, hjärt sjukdom, rörelserhinder, högt blodtryck osv…. Och BANTA tänket sitter kvar så länge man ej arbetar med sitt Mindset!

Att vara en planering trogen kan för många vara komplext svårt, men jag fann ett mycket bra sätt inför min egen bukplastik 2005, tog jag bort de sista 18 kg och sedan dess har jag levt så…. Med det jag arbeta med Mias planeringstips, finns i Mellanmål på väg små notiser, veckoplaneringen i bottenär så enkelt som att jag har utvecklat de program som jag arbetar med för familjer, individer mm med de kompetenser som finns i företaget.
10, dagars program 40 dagar och längre 

Banta är en tillfällig kosthållning som i vissa fall kan leda till viktminskning. Dock leder BANTA sällan till hållbar hälsa.

Proteinpulver är ett fantastiskt komplement att använda sig av i matlagningen på olika sätt. Du som har boken Mellanmål på väg har tagit del av hur jag använde det i matlagningen på olika vis….

Det var när jag Slutade BANTA & började accepter mitt liv som jag började LEVA, mitt liv.

I mitt fall ser jag skillnad på hur jag äter, varför jag äter som jag gör är direkt kopplat till mina komplikationer jag skaffade genom att inte ta reda på VARFÖR jag hade en sjuklig övervikt. Inget jag kan gå och vara förb på resten av livet, utan jag kan förmedla hur du kan börja tänka på ett annat sätt, så små frön och hur du sedan väljer att göra det är allas egna indivduella val. Livet är val av olika slag.

Ta steget! står det på första sidan, vilket steg du är redo att ta för din hållbar hälsa vet bara du. Här är alla välkomna för sin utveckling vi har tjänster & produkter för allas behov.