Skapa din dag, din framtid, ditt liv.

Skapa din dag, din framtid, ditt liv. 
Ditt Liv är ett resultat av dina tankar & handlingar. Det bästa är….. allt går att ändra på, om du ej är nöjd med ditt resultat i livet 💚💜💚

Ta Steget idag, börja din resa på insidan all kraft finns inom dig, mig & alla andra.

Personligt ledarskap. Detta är nyckeln till hållbart hälsofrämjande liv.

När jag förstod detta blev det fart. Flyttade fokus, tog hjälp & började rensa i livets allt. Livet är ingen trisslott, inget blir på annat sätt om individen, du/jag ej sjösätter de förutsättningar som behövs i nuet.

Det har inget med vikt att göra, alla är okey. Du är okey, jag är okey men vill man förändra Mindset….släng bort fokus på ytan, skalet, fokusera på insidan 💚
Sluta Banta – Börjar Leva
handlar om ansvar, självledarskap det finns inga Quix Fix men många vägar fram i livet.
Små steg ger stora resultat. Smart planering A-O. Respekt till ditt vuxna jag. Var planen trogen.

Se boken Mellanmål på väg framsidan.
Vem är du vart skall du i ditt liv? Inledning i boken tuff, lättskriven bok med tungt budskap. Jag erbjuder dig som är redo att förändra ditt liv olika verktyg. Allt från bokpaket till livskompetens inom network. Detta jobbar jag med sedan många år, 2006. Med i företaget finns många samarbeten som jag vet många som går samma väg som mig på olika sätt behöver 💛

Happy dag. Skapa din dag, din framtid, ditt liv.
Förändra Mindset med en Sileo idag måndag telefon tid kl 12-13
📞 0706- 204 206
📲 sileo.neora.com/ www.miaanemyr.se
Online & digitalt verkligen så kul. Idag möten i landet alla i zoom eller telefon.
Väl mött Mia på Sileo