Släng ut VÅGEN. Du är vacker oavsett utsidan

Släng ut VÅGEN. Du är vacker oavsett utsidan

Varför är det så stort fokus på utsidan på mänskligheten.?

Få bryr sig om Insidan???? Vad vågen står på, komma i mål. Vad är det? Vilket mål. Gå ner i vikt är ju sällan hindret.. eller..

Hindret för de flesta är att leva vidare när vikten nått sitt mål. Men om själen glöms bort saknas viktiga bitar för varaktig hälsa. Så många som kraschar efter bla Gastric Bypass / Gastric Sleeve behandlingar, när det glöms bort att det är en behandling. Ingen Quickfix.

Vad behöver åtgärdas innan?
Livsstilsförändring med fokus på hälsofrämjande är oändligt område.
Många som vänder sig till oss har eller funderar på att genomgå Gastric Bypass / Gastric Sleeve behandling… men som vi säger det är ej lösningen. Individen behöver förstå skillnad på sjukvård, egenvård & friskvård. Få hjälp att sortera vad som är vad.

Annika & jag har i vårt arbete med bla överviktsopererade kommit i kontakt med många som ”upplever” sig väldigt ”misslyckade” efter många år. ”Upplever” att bemötande är, ingen förstår mig. Upplevelsebaserade tankar & känslor ligger ofta djupt inom jaget. Självmedkänsla i varje individ skulle verkligen vara mer av innan, men som vi säger det är aldrig för sent att bli sitt bästa jag.

Våra hjärtan brinner för det friska i varje individ och vi arbetar med ett friskperspektiv.

Den viktiga frågan fanns inte i min värld då…Varför? är jaget sjukt?

Släng ut VÅGEN. Du är vacker oavsett utsidan. Dela gärna dina tankar. Eller maila in dem till oss på Sileo. Så lägger vi upp dem på Bloggen anonymt.

Kolla spegeln där är den viktigaste personen i allas liv 💕 visst är det fantastiskt. Insidan är ditt jag. Med självmedkänsla kan stor saker komma till dig. Börja med att ge dig en fin dag i närvaro i nuet.

Ingen är sin vikt – alla är sin själ. Husen vår själ bor i har olika storlekar. Vissa är höga & smala, andra korta & tjocka. Olika färger och utseenden. Var stolt att just du är du!

2019 gjorde vi gratis utbildningen i poddformat de första 30 korta avsnitten för att vi vill ge så mycket som det går, att du ska kunna träna själv, lyssna reflektera och sedan aggera. Accepter det som ej går att förändra och sedan träna in nya livsbeteenden för resten av livet!

  • Börja lyssna på omstartskalendern ”Klicka här”Släng ut vågen!
    Den berättar vad du väger just nu, så går du på toaletten, väger dig då har du ej minskat i vikt, utan gjort kroppsliga behov.

Om detta vore enkelt skulle ej samhället ha dessa hinder. Det man som vuxen kan göra är att börja ta tag i sitt egna liv för finns det barn med i bilden är sannolikheten att de kommer göra som du gör……

Detta är tufft men jag ska lova dig en sak att det finns lösningar om man tar dem i rätt ordning. Framförallt sluta prata vikt. Så länge sjukvården pratar viktoperation, ja men då kommer det vara problem. De flesta går till sjukvården, kanske dax att börja se över vad som finns inom livsstilshälsans område, därmed ej sagt att man behöver sjukvård. Det ena utesluter ej det andra många gånger.

Släng ut vågen se dig i spegeln! Du är den viktigaste personen i ditt liv!