Släng ut VÅGEN. Du är vacker oavsett utsidan

Varför är det så stort fokus på utsidan på mänskligheten.

Hur ska folk bli friska om det är viktigt att se bra ut på utsidan. Få bryr sig om Insidan???? Vad vågen står på, komma i mål. Vad är det? Vilket mål. Gå ner i vikt är ju sällan hindret.. eller..

Hindret för de flesta är att leva vidare när vikten nått sitt mål. Men om själen glöms bort saknas viktiga bitar för varaktig hälsa. Så många som kraschar efter bla Överviktsoperationer när det glöms bort att det är en behandling. Ingen Quickfix.

Kära värld. Kan det bli en dag där bry sig om insidan är allas fokus 💕 ja jag själv stupade för jag kunde inte på den tiden ställa de rätta frågorna till Sjukvården.

Vad behöver åtgärdas innan ev Överviktsoperation?

Annika & jag har i vårt arbete med bla överviktsopererade kommit i kontakt med många som ”upplever” sig väldigt ”misslyckade” efter många år. ”Upplever” att bemötande är, ingen förstår mig. Upplevelsebaserade tankar & känslor ligger ofta djupt inom jaget. Självmedkänsla i varje individ skulle verkligen vara mer av innan, men som vi säger det är aldrig för sent att bli sitt bästa jag. Våra hjärtan brinner för det friska i varje individ och vi arbetar med ett friskperspektiv.

Den viktiga frågan fanns inte i min värld då…Varför? är jaget sjukt?

Släng ut VÅGEN. Du är vacker oavsett utsidan. Dela gärna dina tankar. Eller maila in dem till oss på Sileo. Så lägger vi upp dem på Bloggen anonymt.

Kolla spegeln där är den viktigaste personen i allas liv 💕 visst är det fantastiskt. Insidan är ditt jag. Med självmedkänsla kan stor saker komma till dig. Börja med att ge dig en fin dag i närvaro i nuet.

Ingen är sin vikt – alla är sin själ. Husen vår själ bor i har olika storlekar. Vissa är höga & smala, andra korta & tjocka. Olika färger och utseenden. Var stolt att just du är du!

Ta steget till ett hållbart & hälsosamt liv!