SLUTA Banta – Börja Leva Ditt Liv

SLUTA Banta – Börja Leva Ditt Liv!

Kom igång med den bästa Omstarten till hållbart Mindset genom att börja med 👇
Vart du börjar beror lite på vem du är och vart du önskar vara om 1 år, 3 år & 5 år!
Sluta Banta – Börja Leva handlar om livskompetensens delar. När jag själv hade tagit mig igenom de 8 år som var läroåren och här bytte jag även inriktning i mitt arbate. Från sjukvård till Salutogenes förhållningsätt. Sedan 2006 arbetar jag med att utbilda vuxna till goda ledare på olika vis. Kosten är det viktigaste steget för alla, och hur tar man reda på vad man behöver äta? Sedan kommer vi till supplementering av kosttillskott. Bra mat + kompletteras med det varje individ behöver inom hälsa. Hur får man pengarna att räcka när det är för mycket månad kvar? Varför kastas det bort helt vanligl mat på samma gång som så många vuxna säger att de ej har råd att äta hälsofrämjande?
Så namnet Sluta Banta – Börja Leva är fullt fokus på leva och när jag var klar med min egen resa och började arbeta proffesionellt inom personligt ledarskap & Struktur / planering blev det personliga varumärket Lev Ditt Liv Mia Ånemyr – Företaget heter Sileo är det latinska ordet för omstart. För att få andra resultat i livet behöver man starta om hårdisken i en eller flera områden!
Det arbetar jag med på olika sätt!
Sluta Banta är ett koncept för dig som har BMI kring 25 och uppåt. Då stannar vi här och vänder till mer Salutogenes förhållningssätt – Alternativ är du behandlad mot fetma med kirurgi. För att det ska bli hållbart livet ut bör man ta reda på en del om sig själv och vad man förväntat sig att ska lösas utan insats!
Ta Steget och börja 
  1.  Lyssna på Omstartskalenderns 32 avsnitt helt kostnadsfritt HÄR 
  2.  Lyssna på podcastens övriga avsnitt HÄR 
  3. Botanisera runt bland  i bloggens olika delar HÄR 
  4. Ta sedan steget och boka utbildningen som är platsoberoende indivduell. Vi startar med 1 workshops sedan följer jag dig i 7 veckor för fallgropar, bollpland och stöd in i ditt hållbara hälsofrämjande liv!
Mia Ånemyr, delar med sig av sin erfarenhet & kunskaper och inspirerar dig till att bli motiverad att slänga bort kroppstänket och istället fokusera på det som är viktigast och avgörande ditt mindset! För det sitter i knoppen – inte i kroppen!
Med mer än 20 års erfarenhet i kombination med gedigna utbildningskunskaper och forskning, är Mia Ånemyr den rätta att, en gång för alla, hjälpa dig att välja den väg som ändrar ditt mindset.
Där hon hjälper dig att hitta den livsstil som just du förtjänar.
Den som är rätt för just dig ALLA kan bli sitt bästa JAG

Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
Företaget Sileo
0706-204 206
info@miaanemyr.se

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia ärförfattare till handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.
Ansvarig för utbildningskonceptet  Sluta Banta – Börja Levapodcast, onlineföreläsningar, kostupplägg, recept, böcker, utbildningar & individuell friskvård. Företaget Sileo