Sluta Banta – Börja Leva podcasten firar 7000 nedladdningar

Sluta Banta – Börja Leva podcasten firar 7000 nedladdningar!!!

Tusen tack för alla timmar vi har spelat in bästa Karolina & Annika… Vi gjorde det omöjliga möjligt. Tusen tack för att vi får hjälpa så många starta om sina liv – Ingen är sin vikt!

När jag satta fart på att göra den där omstarten själv i företaget Sileo som vi kan skratta gott åt idag. Ny hemsida 2018 så hörde jag det igen. Mia du borde verkligen börja podda…. Dessa ord har kommit upp till ytan under många år…………….. på våra projektmöten.. Min analytiska sida slår alltid till. Rätt bra tycker jag att ha den sidan när man är företagare. Sagt och gjort jag ska starta podd men hur ska den starta??? Tänkt länge. Poff så bara händer det under lunchen med bästa Annika & Karolina… Blädderblocket åkte fram och livshjulets delar började struktureras upp. Vips var listan rätt lång på områden vi arbetar med……

Mer kaffe, så var det i slutet av november 2018, många hade startat kalendrar inför årets slut……Så säger Karolina hur skulle det bli om du startade med 1 avsnitt om dagen i Januari – 2019????

Jag ruskar fortfarande på huvudet idag 524 dagar senare – med 7000 nedladdningar…… Det borde ju gå säger jag. Jag kollar med Peter vad jag behöver lära mig…… så kör vi igång!

Mellan JUL & NYår 2018 lärde Peter mig att spela in, programera, skapa podbean ja allt vad som behövs. Jag gjorde en intro till podcastens omstartskalender/ livsstilskalender sen har det rullat på.

Vi har hjälpt tusentals människor att alla kan bli sina bästa jag! DET handlar EJ om vikten! Hur skapas ett hållbart liv är kärnan i hela verksamheten. Som du kanske sett har jag Mia gjort 2 helt onödiga överviktsoperationer i jakten på den platta magen. Som höll på att kosta mig mitt liv o mina barns sin mammas liv. Med den vetskapen och erfarenheten arbetar jag bla med att informera om vad ett hållbart liv kan vara för alla. För att gå ner i vikt är ej svårt, det svåra sitter i att sedan behålla det livet ut. Att acceptera det som EJ går att förändra och förändra det som går. Livskompetens!

De första 31 avsnitten ingår i Omstartskalendern sen kommer ytterliggare fristående avsnitt de 3 sista avsnitten du hittar idag är happyningen som skett varje år jag passerar årsdagen som 2019 var 25 år sedan kniven satter i magen i jakten på att bli smal och lycklig…. Så många som gått denna väg efter mig och ej tagit reda på skillnaden mellan sjukvård, egenvård och friskvård…..

Sluta Banta – Börja Leva gjorde jag och det är fritt över satt i vad det betyder härifrån = ansvar i livshjulet så kunde jag kan du! Sätt ej för stora delmål utan sätt dagliga mål så kommer du klara det och ta hjälp. Detta är inget någon klarar själv om du vill ha det hållbart mot barn och barnbarn….Arv och miljö kan vi förändra med kunskap & vi vill GE kunskap i Sluta Banta -Börja Leva podcasten.

Från oss till Dig. Sätt av din tid och lyssna, lyssna, skriv och börja göra din handlingsplan för dig och ditt bästa liv! Lev ditt liv alla andras är redan  upptagen. Vi vill självklart veta hur just du blivit hjälpa av själva omstartskalendern?

Introduktionen

Omstartskalendern 1 – 31 ->  HÄR 

Följande avsnitt i Sluta Banta -Börja Leva podcasten HÄR

Stor kram från oss / Mia på Sileo

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl, kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.
Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott – Driver företaget Sileo med Sluta Banta – Börja Leva podcast, utbildningar, entreprenörskap mm

Vid frågor och funderingar  info@miaanemyr.se 

/Även Överviktsopererad i 25 år/