Sluta Banta – Börja Leva! podcasten på Spotify

När det plingar i mailen!

Kära podcaster.
Spotify är glad att informera dig om att Sluta Banta – Börja Leva podcast har accepterats på Spotify.

Spotify tänker jag snabbt. -Ni vet den där känslan när man börjar fatta att det man gör är så kanonspännande så tom Spotify hänger på och öppnar dörren för ännu bättre tillgänglighet.

Sluta Banta – Börja Leva! 
Något som berör, rörom, väcker tårar, skratt, frustration, kärlek, ilska & det är så det kan bli när det blir tydligt, när jaget vågar stanna upp & vågar ta in.  Genom podcasten sprids saklig kunskap & information.

Tack vare mitt livsval har jag utvecklat ett helthetskoncept med fokus på hållbar hälsofrämjande livstil. Det handlar om så mycket mer än siffran på vågen – Det handlar om DIG. Hur du kan börja leva .

Det handlar om livsval, det handlar om personligt ledarskap, acceptans, arv, miljö osv nu har forskningen kommit som ett brev på posten, ja jag fick boken Slutbantat på posten. Tacksamt glad.

Sedan boken Slutbantat kom ut, har flera kontaktat mig, nu förstår ”jag” vad du arbetar med Mia.
Visst är det kanonbra. Jag säger ta reda på VARFÖR, så får vi fram HUR, till möjligheter att genomför den förändring du önskar. Vilka yreserfarenheter som finns med mig kan man ta del av på hemsidan Om Mia, det handlar inte om Mia, företaget arbetar med hälsofrämjande utbildning, skriver böcker mm. Se ”menyn på hemsidan” 

Slutbantat, skriver om vad har du i bägaren. Samma sak olika sätt att förmedla.

Mia Ånemyr
Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare. Tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.
Mia har gett ut böckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott

Sluta Banta – Börja Leva!

Älska dig själv & hitta ditt hem. Kroppen är huset som själen bor i – vikten berättar sällan hur själen mår.

Kram & Kärlek / Mia