Sluta Banta – Börja Leva viktigare i Coronatider!

Sluta Banta – Börja Leva viktigare i Coronatider!
Ny dag nya möjligheter Tacksam med min kaffekopp & signeringspennan, signerar böcker till helgens swichbetalningar
Sammanställer anmälningar till #onlinestödcovid19 #fetma #övervikt #överviktsopererade #ätstörning och till den grupp som nu har fått sina operationer framflyttade. 2 ggr i veckan erbjuds samtalsstöd online i grupp med Karolina & mig.
Nästa samtalsstöd online är på torsdag den 16/4 kl 10.00 Läsa mer om Onlinestödcovid19 HÄR & Boka    — > info@miaanemyr.se
Tisdagar är alltid intressanta då mitt fokus ligger på den hållbara livsstilsplaneringen, viktigare nu än någonsin i Corona tider att ta kontroll över sitt liv med klienter på
Sluta Banta – Börja Leva ”Kom i gång” delen
Sluta Banta – Börja Leva startades med en Livsstilskalender / Omstartskalender med 32 avsnitt. Även egen del i boken Mellanmål på väg. Företaget heter Sileo som är det latinska ordet för Omstart. Stödet vi ger är helt kostnadsfritt. Sedan fortsätter podden med fristående avsnitt med inriktning hållbart hälsofrämjande liv, med röda tråden alla kan bli sitt bästa jag även, om man spårar ur totalt som jag/Mia gjorde i jakten på den smala lyckan. Höll jag på att förlora livet! Lyssna HÄR den är fylld med kärlek
Det går att bli frisk från ätstörningar. Ingen är sin vikt så fastna ej i siffran på vägen den säger inget hur du mår på insidan….
Övrig tid erbjuder jag dig som vill jobba hemmifrån möjligheten att öppna digitalt företag.
Vi är ett glatt kompetent gäng, som arbetar med affärsutveckling helt digitalt, globalt. Söker du efter mer tid & bättre ekonomi? är du den som ser möjligheter, är du van att planera din tid, är du öppen för att lära in nytt för att just du ska bli ditt bästa jag? Känner du igen dig i dessa ord. Lägg ett mail så ses vi på zoom med informatin vad jag kan erbjuda just dig – maila info@miaanemyr.se 

Jag startade mitt företag den 6/4 – 2006 sedan dess har jag arbetat hemmifrån, som konsult i andra företags namn både hemmifrån & ute hos företagen….
Hur ser din dag ut?
fånga dagen innan dagen fångar dig!