Sluta Banta – Börja Leva!

Sluta Banta – Börja Leva!

Dessa ord är så mycket mer än ord.
Det är titeln på kommande Föreläsnig & bok, boken skulle redan varit i din & min hand. Men ibland kommer der för mycket liv i våra liv, så jag tog mitt vuxna ledarskap och la bokproduktionen åt sidan. För att öppna ny webbsida & mycket annat.
Nu är hemsidan igång, det är fantastiskt kul att sååå många hittat hit. VARMT VÄLKOMNA!
Från den dagen jag tog mod till mig och förstod att det är ingen annan är jag själv som är 100 % personligt ansvarig för min hållbar hälsa har massor hänt. Jag har drivit upp en blogg som blev boken Mellanmål på väg, jag har skrivit boken Adrians Kalasbok naturligt gott med mitt barnbarna Adrian & sedan januari 2016 driver jag SpisaBra vecko-menyer med allt som behövs för ett hållbart liv. En onlinetjänst friskvård för alla.
Sluta Banta- Börja Leva! berör och rör om.. på ett kärleksfyllt djupt sätt!
Ska vi först behöva bli sjuk/överviktig innan det finns mod att tänka hållbar hälsa? Hur ska barnen vår framtid finna en hållbar väg när vuxna jagar kroppsideal & snabba quix fix?
Det och mycket annat kommer att tas upp i boken och föreläsningen.

Hur gör man? Det beror ju på vem man är.

Jag kommer att berätta naket och avklätt hur jag gör dagligen för att leva mitt liv fullt ut. Kan jag kan du. Jag arbetar väldigt autentiskt och är mitt egna personliga varumärke ”Mia Ånemyr”

Från sjuk anställd till frisk egenföretagare kommer att vävas in i bokens delar. Kan man leva fullt ut? Kan man få bukt på matmissbruk? Ja självklart men först behöves en dos acceptans dagligen.
Jag kan gå bredvid dig men jag kan inte göra det du behöver göra dagligen för din hållbara hälsa.

Hur arbetar jag sedan länge. Men först gjorde jag själv en rejäl resa under 8 år för att finna mig och mitt liv, dessa år ska du få ta del av. Med en god planering & en ständig dialog med Mollgan, kompisen som alltid vill att jag ska äta Choklad när ingen annan ser på. Mollgan finns i mångas liv & kan vara ett substitut för känsloätandet. Mat är känslostyrt, doftsyrt och invant från dåtiden..

Mer om föreläsningarna – https://miaanemyr.se/tjanster/forelasningar/
Sluta Banta – Börja Leva finns kortversionen i Mellanmål på väg som jag kom med 2014 & 2015