Som jag älskar att vara min egna chef

Som jag älskar att vara min egna chef 🤗 idag telefonmöte under PW💪😎
Det blir en livsstil som jag bara älskar. Att jobba på söndagar, älskar jag. Att på måndag vara igång så skönt….. tar helg mitt i veckan 🤗 ja det blir väldigt annorlunda.

Från att ha vart inne på kontor och knappat löner, eller alla år på Joy. Före det alla år inom vården, till tigersprånget att bli 100% självanställd. Ångrar ej en sekund att jag bestämde mig för att bli min egna chef. Med konsultuppdrag på mina villkor!
15 år som egen företagare frihet och ansvar 

Att utbilda vuxna till goda ledare på olika sätt! Som det står i boken Mellanmål på väg sidan 113, föräldrar och mor och farföräldrar är målgruppen och kan jag kan du!
Det handlar om Struktur och personligt ledarskap – Gå ej in i affären och fråga barnen vad dem vill äta? Hur ska de veta vad de behöver för näringskällor och dygnsplanering för att få ett hållbart liv??

Hjälp finns kostnadsfritt i podden & mailutskicken!
Att Driva utbildningspodd,  så fantastiskt , att skriva böcker lika så. Att utbilda är verkligen det jag älskar & brinner för 🍀🌟

Att jag kunde Ta steget själv är för att jag valde att börja arbeta med Forever 2002 och har gjort det varje månade i över 19 år!! 🍀 att arbeta med detta företaget är helt fantastisk. Pendemin gör att det blir mer o digitalt och det passar ju så bra ihop med hela Sileo!!

Produkter som verkligen gör jobbetn & den näst bästa produkten är företagets fantastiska verktyslåda att plocka ur!!
💞 valet föll naturlig eftersom jag ser allt i tid & pengar sedan jag flyttade hemifrån som 15 åring… såg jag hur smart detta var & är
Nu blir det mellisfika, ur Mellanmål på väg. Maila och sen packa väskan in mot city 📚🙏🌿
Kram hela dan/ Entreprenör Lev Ditt Liv Mia Ånemyr på Sileo

#personligtledarskap #blidittbästajag #rörelseglädje #ansvar #gördetdagligen #smartplanering #podd #entreprenör #enskede #författare #business #platsoberoende #wordwide #överviktsopererad #friskvård #bariatriclife #levdittlivmiaanemyr #designadittliv #friskvårdsleverantör