Spetspatient öppetmöte & rapport

 Igår medverkade jag på Spetspatientdagens öppna möte där man också släppte en välskriven rapport i bokformat.

En saklig och bra dag på många sätt. Med bred närvaro av kompetenser från alla håll och kanter.

Från beslutsfattare inom politiken till patintföreträdare och allt ”däremellan”.

Sara så det igår och ja ni som känner mig vet att jag sagt det länge också. Om inte om fanns. 
Det är komplext sjukvården har mycket att lära och äntligen börjar det bli mer aktuellt att kropp & knopp sitter ihop vi är ju en enhet som människa med olika förutsättningar här har vården stora hål att fylla med Spetspatienters kunskap & kompetenser…….

Sara Riggare Spetspatienten – en ny resurs för hälsa!

Projektpartner!

Att våga ta kontakt med sitt egna JAG i allaolika situationer, kan vara tufft men ack så nödvändigt på olika sätt. För det är olika beroende på om man är närstående spetspatien, eller spetspatient.

Synkroniseringen med Omstartskalender på Sluta Banta – Börja Leva är nästan skruvad, läskig. Då jag idag blir intervjuad om delar av min resa , en del av mig som alltid finns med mig i mitt hälsoarbete. Jag är  övertygad om att med rätt bemötande och livskunskap kan vi tillsammans göra under. Genom samverkan på olika sätt. 
Att varje vuxen individ vågar ställa sig frågan vem är jag & vad är jag beredd att göra idag, imorgon osv i hälsofrämjande ledarskap. 

Tack för en mycket givande dag. Jag ser fram emot fortsättningen..

Mia Ånemyr
Hälsoleverantör & Författare
info@miaanemyr.se
0706-204 206

/Lever med smärtproblematik sedan 1997/