SpisaBra Mat & Miljösmart lösning för alla hälsojagande

SpisaBra Mat & Miljösmart lösning för alla hälsojagande. Sitter på kontoret och förbereder mig inför Intervju – Varför SpisaBra?

Med matsmarta veckomenyer skapar du nya vanor som gynnar dig, din familj, miljön och plånboken. Dessutom får du mer tid till annat.

Ingen är sin vikt. Alla är sin själ, sitt hus som vi alla bor i. Det är dax nu att samhället tar ansvar för den ökande ohälsan. Acceptera det som inte går att förändra. Förändra det som går. På bilden håller jag i mina byxor jag hade innan jag började resan mot mer hälsa. Den resan önskar jag ingen. jag önskar att samhället du och jag gör det som behövs idag. Är det värt att äta? Ja men ät då. Skam,skuld & förnekelse är vår tids största sjukdom.

Vi kan inte dömma efter kroppens utseende. Men vi kan skapa kost & livsstilsvanor som gör skillnad. Det kan vara att börja SpisaBra, det kan vara vilken ”Matkasse som helst” SpisaBra skapade jag efter många års arbete med först mig själv sedan med många klienter tog jag fram det som jag upplevde många saknade. Struktur & ramar för förändring till hållbar hälsosam livsstil online.

Tjänsten ligger vilande men hela Sluta Bana – Börja Leva med sin omstartskalender har detta upplägg i sig. HÄR finns podcasten med bägge delarna

Kl 08.00-09.00 finns jag på telefon för frågor & funderingar, ja jag föredrar talkommunikation i de flesa lägen det skapar mer tid & sturktur. 

Vill du läsa mer om Mat & Miljösmarta onlinetjänsten SpisaBra? Finns det här
Vill du läsa mer om den kost som jag arbetar med och ta del av smakprover? Kanon här finns det

Du längtar väl inte till fredag?

Välkomna
Mia Ånemyr, Sileo
telefonnr 0706-204 206
mia.anemyr@gmail.com
FB för hela Sileo Mia Ånemyr  
Onlinetjänsten SpisaBra
Föreläsning & Bok – Sluta Banta – Börja Leva!

Sluta Banta – Börja Leva! Se, lyssna & acceptera dig & din kropp.  Förändra med små steg det som är förändringsbart med den inneboende motivationen. En färskavara som bör vattnas dagligen – Ditt Varför din motivator.