Spräckte 1000 på 15 dagar, Sluta Banta – Börja Leva! podcast

Wow det är helt makalöst 1000 nedladdningar på 15 dagar i podcasten Sluta Banta – Börja Leva!

Jag är så tacksam över all fantastiskt feedback av er många följare 💗🌞💗 & mitt eminenta podcast gäng så kompetent, starkt och hälsofrämjande i alla livets delar.
@karolinapalmberg
@annika.bergman.33
@miaanemyr

Att bestämma sig för att göra det man drömmer om, det gjorde jag 2003 när jag sa upp mig från min fasta anställning på personalavdelningen i Stockholms stad. Annika Bergman och jag var kollegor på golvet, sedan länge är Annika en av mina eminenta konsulter. Bara en sådan sak är ju ordlöst häftigt.

I mitt förra liv såg jag bara hinder, det var alla andras fel att jag var tjock, fet, ful, sjuk blev jag i jakten på platt mage, för det hade ALLA tjejer det var en av många upplevelsebaserade sanningar jag hade i mitt förrra liv.

Att arbeta med det man brinner som mest för är så häftigt.
– Mitt entreprenörshjärta sover aldrig jag ser möjligheter i allt. Jag har ju alltid gått min egna väg, den vägen som finns på framsidan av boken Mellanmål på väg, ställ dig frågan Vem är du? Var ska du med ditt liv?
Att ta reda på VARFÖR det är i varföret som motivationen finns.

Varför jag startade podcast, varför jag arbetar med livsstilsplanering och kost med kopplingen tid och pengar kommer mer i podcasten, finns i Mellanmål på väg hela den boken är en handbok, då kom Adrian Kalasbok naturligt gott, en handbok för oss vuxna som ösnkar smitta barn och barnbarn till att livet är kalas utan socker!

Livet kalas, att spräcka 1000 nedladdningar är helt fantastiskt.

Jag är tacksam över att just du finns här och min förhoppning är att du  ska trivas här. Vi är i ständig utveckling och ingen dag är den andra liv som livet.

Jag är helt klart enklast att nås genom mailen info@miaanemyr.se  Företaget är synligt i namnet Mia Ånmeyr på FB, instagram och har även gilla sidor till samtliga tjänster & produkter. För att göra det smidigt så har vi lagt upp det så ordning och reda. Strukturnärd är mitt andra namn…planering A-O

Tusen tack för 1000 nu går vi mot 2000
Kram Mia med kollegor 

Kontakt
Hemsidans bloggdel