Storyn bakom entreprenören

Storyn bakom entreprenören, bloggaren, författaren & konsulten.
Nycklarna till hållbar livsstil ~
hungern av kunskap kom efter de första åren inom Networking för mig, Mia. Starten var 2002……

Nöjd, inte alls så törstig på kunskap att jag parallellt har utbildat mig från 2007-2018, inom livshjulets delar! På Linkedin finns erfarenheter, utbildningar och CV HÄR

Med min erfarenhet från uppväxt med alkohol som makthavare i familjen, och min fd sjukliga fetma & de komplikationer, jag harl ärt mig leva med livet ut, har jag under 2015-2018 konsultera inom olika vård aktörer, parallellt har jag arbetat med att hjälpa andra I mitt företag med struktur, självledarskap, acceptans, ekonomi & näringslära ☆ till hållbar hälsofrämjande livsstil!

I handBoken Mellanmål på väg skrevs 1 kapitel till Överviktiga och eller behandlade med kirurgi.
I företaget Sileo´s framfart, är det som framsidan på boken vem är du vart ska du med livet? Att skapa livet med ansvar är magi. Man bestämmer själv och gör därefter de förändringar som finns motivation och möjlig kunskap till. Vart är du om 1, 3 & 5 år?
Det  är smarta lösningar. Att få ut mer av livet genom planering A-O ☆ #hållbarlivsstil

Vill man Lyssna på min Story finns i podden avsnitt 42, 43  & 44 delar av min Historia.
Även i föreläsningasformat!
Att hjälpa andra att komma igång med hälsa på olika sätt som jag startade min hälsoväg är magi! 

Hälsa börjar i magen & som PT i huvudet tränas nya vägar in, framsidan på Mellanmål på väg, vägskälet i ditt liv☆ ☆

Minns lev & dröm. Försöka duger inte, man gör eller inte. Först tar vi reda på vägen, din väg 🌟🔑🌟🔑🌟🔑🌟🔑🌟
Här finns allt från hälsofrämjande produkter till att du som jag börjar Leva Ditt Liv med mig som mentor!
Våga gå din väg det är ditt liv! surfa ut här och skicka ett meddelande så ses vi på zoom

☆ det är bara att fråga om något oklart
Företaget Sileo som drivs av
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
www.miaanemyr.se
Din Story din framtid –
Väl mött! Mia
Ring! 0706-204 206
Maila info@miaanemyr.se