Stressfri ~ middag

Stressfri ~ middag!
Med matsmarta veckoplanering skapar du nya vanor som gynnar dig, din familj, miljön och plånboken. Dessutom får du mer tid till annat.

Idag valde jag kyckling i pannan med wokade grönsaker. Strimla kyckling & fräs med de grönsaker som finns i kylskåpet
Detta gjordes i söndags på vårt Kylskåpsröj #veckomeny innehåller
#vitlök
#spenat
#purjolök
#paprika
#ingefära
#vatten
#salt #peppar & en skvätt soya
#hållbarlivsstil

Utgår från att varje dag inta minst 5 hg, grönsaker/bär med fokus i matlagningen.

När allt är klart kan det bli allt från soppa till kokt matvete till en gryta,

Känslan är fantastisk av dagens planering A-O & kul med flera nya intresserade av både böcker & hälsa🌟💦🌟💦🌟💦🌟💦🌟💦🌟💦🌟
Mår vuxna bra påverkar det barnhälsan #blidittbästajag

👉👉👉Vad äter du till middag? När planeras den och hur ser näringsläran ut för varje familjemedlem? Finns verktygen till hållbar hälsa?

Svarar du JA på dessa 4 frågor är du redo att starta utbildningen!

Frågorna är

  • Vill du äta naturligt för din hälsa?
  • Vill du skapa hållbara matvanor?
  • Vill du värna om miljön?
  •  Vill du spara tid och pengar?

Vill du ta del av smakprov – Surfa till ”Recept för alla”

~~~~~~~~~~~~~~

Veckoplanering med mat & recept läs gärna mera här -> HÄR
Överviktsbehandlade mer stöd ”HÄR”

~~~~~~~~~~~~~~

Lev Ditt Liv Mia Ånemyr, Företaget Sileo
Maila;  info@miaanemyr.se
Ring! 0706 – 204 206

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia är författare till handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.
Ansvarig för utbildningskonceptet  Sluta Banta – Börja Levapodcast, onlineföreläsningar, kostupplägg, recept, böcker, utbildningar & individuell friskvård. Företaget Sileo

Värna om miljön – Genom att planera din veckomat, handla efter säsong och alltid använda all mat så minskar du matsvinnet och sparar på miljön.