Svenska näringsakademin presenterar

Svenska näringsakademin, presenterar sina adepter. Ett trevligt initiativ av Martin Brunnberg & Fredrik Paülun. Nu är det min tur att bli presenterad. Kommer aldrig glömma min första utbildning med gänget på Klarabergsvägen i Stockholm. Det är verkligen så länge sedan. Under åren har jag haft förmånen att bla föreläsa i regi av fd Paüluns på bla hälsomässan i Stockholm.

Svenska näringsakademin. 
Utbildade mig till Dipl,Kostrådgivare 2007,
ISO-dieten coach 2012 &
Hälsoinspiratör 2013.
På deras hemsida finns en resumé  här.

 

 

Här på nya hemsidan i menyraden finns de 4 delarna i mitt företag. Under Samarbeten finns de företag jag idag samarbetar med, dessa kommer förmodligen fyllas på inom ledarskapsbiten och entreprenörsdelarna.  Titta gärna in här

Vill du läsa mer om min bakgrund och yrkeserfarenheter i stor finns det här 

Jag är fantastiskt glad att du finns här och ser fram emot en härlig fortsättning. Sluta Banta – Börja Leva! är mycket mer än en boktitel & Föreläsning på G.

Att byta varumärkesnamn tar sin tid. Jag har stor ödmjukhet inför er som känner er förvirrade.

Min verksamhet drivs av Sileo + AB Sileo Mia Ånemyr på denna hemsida. Stor kram Mia