Ta steget! Gör en Sileo

Vem är du och vart skall du?

De frågorna ställde jag mig själv för många år sedan när jag blev sugen på ansvar för mig och mitt liv. 
Jag vände upp och ner på mitt liv så till den milda grad att jag sedan länge tom bytte namn. Bytt ut allt utom mitt personnr… 

– Storstädat livet innifrån och ut. det ledde mig från sjukvården till friskvården. Jag har utbildat mig inom både Livsstilskompetens & alkoholrådgivning mm. Den resan börjades 2003 när jag sa upp mig från mitt fasta arbete på personalavdelningen i Stockholms stad. 

Orden sitter kvar i mitt huvud, hur kan du säga upp dig när du är sjuk? Hur kan du? Hur kan du? Jag såg min väg och de som såg min styrka gav mig kraft då och de finns kvar än idag i mitt liv  Ordlöst tacksam. Det går inte att köpa varken lösningar, mindre vikt eller framgång det trodde jag själv för många år sedan. 
Vi är vår själ, vi har alla något som är friskt och det jag satte fart på var att stärka det friska i mig 2006 började jag arbeta med förebyggande hälsa & friskvård i egen regi. Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr!

Många frågar vad Sileo betyder. Det är företagens namn som jag driver och Sileo är det latinska ordet för omstart.

Alla kan starta om livet. Det behövs en del mod att ta steget, flytta fokus och skapa en friskplanering. ”Hur frisk kan jaget bli” 

Sluta Banta – Börja Leva

Sileo Salutogen friskvård. Vi erbjuder olika tjänster / produkter och samarbeten.

Att jag är överviktbehandlad 2 gånger 1994/2000 kan den delen lika bra som jag kan bidra inom smärtans värd Fibromyalgi lever Mia med sedan 1997. Genom god livsstilsplanering finns bara möjligheter.  Dem bär alla inom sig, den dagen viljan finns, finns lösningen. Små steg gör stora reslultat oavsett vem du är.

Godkänd för friksvårdsbidrag Sluta Banta – Börja Leva  

Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Företaget – Sileo
Författare och specialist inom livsstilsplanering hållbar livsstil! 

Telefon: 0706 – 204 206
Mailen: info@miaanemyr.se
Vi ses!

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård. Vi utbildar även indvider till entreprenörer!

Mer om Mias erfarenheter och kompetenser HÄR