Ta steget! Gör en Sileo

Vem är du och vart skall du?

De frågorna ställde jag mig själv för många år sedan när jag blev sugen på ansvar för mig och mitt liv. 
Jag vände upp och ner på mitt liv så till den milda grad att jag sedan länge tom bytte namn. Bytt ut allt utom mitt personnr… 

– Storstädat livet innifrån och ut. det ledde mig från sjukvården till friskvården. Jag har utbildat mig inom både kost & alkoholrådgivning mm. Den resan börjades 2003 när jag sa upp mig från mitt fasta arbete på personalavdelningen i Stockholms stad. 

Orden sitter kvar i mitt huvud, hur kan du säga upp dig när du är sjuk? Hur kan du? Hur kan du? Jag såg min väg och de som såg min styrka gav mig kraft då och de finns kvar än idag i mitt liv  Ordlöst tacksam. Det går inte att köpa varken lösningar, mindre vikt eller framgång det trodde jag själv för många år sedan. 
Vi är vår själ, vi har alla något som är friskt och det jag satte fart på var att stärka det friska i mig en dag för över 14 år sedan började jag arbeta med förebyggande hälsa & friskvård i egen regi.

Många frågar vad Sileo betyder. Det är företagens namn som jag driver och Sileo är det latinska ordet för omstart.

Alla kan starta om livet. Det behövs en del mod att ta steget, flytta fokus och skapa en friskplanering. ”Hur frisk kan jaget bli” 

Sileo Salutogen friskvård erbjuder olika tjänster / produkter och samarbeten.

Att jag är överviktsopererad ett antal gånger sedan 24 år tillbaks gör att jag kan den delen lika bra som jag kan bidra inom smärtans värd för det är över 21 år sedan jag blev med Fibromyalgi. Genom god kost & livsstilsplanering finns bara möjligheter.  Dem bär alla inom sig, den dagen viljan finns, finns lösningen. Små steg gör stora reslultat oavsett vem du är.

Veckomenytjänsten SpisaBra, godkänd för friksvårdsbidrag 

Ett system som underlättar för många & alla utgår ifrån sitt nuvarande läga, sin motivation, sin budget, sin attityd, sitt sätt att värdera ”jaget”, sitt engagemang för sitt  liv. 
Att visa vägen även för eventuella barn och barnbarn på hälsans stig gör skillnad. Mat & Miljösmart kost & livsstilsförändring.

Hälsoleverantör
Mia Ånemyr 
Med lång erfarenhet av kostfrågor & Livsstilsplanering för hälsosam varaktig livsstil!

Välkomna till Sileo!
TA steget!
Unna dig ett hälsosamt & hållbart liv. Företaget erbjuder ett flertal steg!