Tänker du kanske det går ju lätt för..

Tänker du kanske, det går ju lätt för..

Påt Bara, stå inte vid sidan & titta på. 🎗 det är när du bestämt dig, det blir skillnad i görandet, i resultatet i ditt liv.
Se dig i spegeln, backa, samla motivation & börja sedan din resa i ditt liv du kan.
Allt du vill kan du med dagligt Görande.
Lägg bort fel tid, fel dag, ska göra det sen??? När är sen? Det som sker när människor behandlar sig själv så här är att det är hinder för sitt egna JAG, hinder för sin egna utveckling… tänk de som säger jag hinner inte, osv… Allt handlar om prioriteringar & att göra din Game plan för dagen. Det är ditt liv 💥
Säg JA till dig. Vad behöver du förändra för att Ta Steget? Att bli ditt bästa jag?

Vad stoppar dig?

Våga känna in. Stanna i Nuet. Det är just nu i denna stund allt sker. Dina tankar skenar iväg och…… allt man verkligen vill kan man förverkliga. Det finns en hemlighet…… Det är att bestämma sig!!!!

Oavsett om man vill ha mer tid, bättre ekonomi, bättre hälsa, investera i det liv du har idag, utbilda dig, byta jobb och många vill ju gå ner i vikt…. Det är exakt samma sak!!!! Bestäm dig ta reda på DITT VARFÖR till att just du vill förändra ditt liv!!!  Och Börja Leva det liv du drömmer om. Det du lurar dig att säga sen till…………………….

Så här höll även jag på i mitt förra liv. Såg bara hinder, trött, arg, destruktiv, litet barn i en stor kropp… Jag lyckades ju tom lura mig själv att allt blir bra om magen blir platt……… Ja men du här…
Vet du det handlar om vad du gör idag för att förändra din morgondag. 
Det handlar om acceptans, att förlåta sig själv för det som varit och sätta Fyren ditt liv i den riktning med en Game plan / spelplan som tar dig steg för steg närmare ditt delmål om 1, 3 & 5 år….
Kort om vad jag har gjort de senate 20 åren för att skapa det jag har idag.
Jag har utbildat mig i ledarskap, ekonomi, jag har tagit bort allt negativt och det får man jobba med dagligen… Människor kommer och går. Vissa blir man glada när de går andra inte… Det är livet!!! Påverkansgruppen, du är ett medel av dem du har runt dig, Här har jag själv förändrat enormt för att kunna hålla mitt fokus med min ryggsäck. Gått ner i vikt och tar ansvar för att må bra och vara i god hälsa dagligen, lagar mat på söndagar för att frigöra tid för att leva, det gör att jag investerar i miljö, ekonomi och framförallt att jag säkerställer att det alltid finns bränsle = bensin som kropp & knopp behöver……
Skiljt mig, sagt upp mig och bytte tom namn för att göra det tydligt för mig. Ta farväl av den andra och välkomna den jag skapar min framtid med positiva energier. Finns du på Linkedin? Det gör jag 

För att få tid av andra tar jag ansvar & gör min Spelplan dagligen. Till slut sitter det i ryggen. Att vara sin plan trogen är att Leva sitt liv här och nu!!!  – Hur ska man veta när vad och hur med andra människor om jag ej har min plan? Så lite kort om hur jag lever och har gjort i många år. Mitt liv min Business!! 

Att arbeta i ett bolag som verkligen har hjärtat på rätt ställe ger mig mer av det jag söker, tid, ekonomi, frihet att vara sin egna chef VD i livet, att göra skillnad för andra, livsstil, att investera i framtiden , att sätta av tid idag som jag ser växa och investera till arv till barn och barnbarn, det är stort för mig.  – Så vad behöver du idag? 

Dagens #todolista redo här kaffet, God bok, papper & penna. I morgonstund skapar du din Morgondag ☕🎧📱
Livet som entreprenör är allt bra trevligare än sjuk anställd. Vad är du redo att förändra?
Är glaset halvfullt eller halvtomt??
Anti jante eller jante ??
Vad stoppar dig? 
Lev Ditt Liv Mia Ånemyr entreprenör på Sileo önskar dig en bra dag 😏🙏
Kan jag kan du!

.
.