Telefon har gått varm mellan kl 8-9 på Mia Ånemyr

~~ Fick frågan idag varför telefontid, varför det kostar, varför frågorna är alltid lärande <3
På förekommen fråga,
~~ Varför telefontid?
Svar; Ett företag utan telefontid skulle jag själv inte vända mig till, trovärdighet är viktigt & jag lever ju också väldigt likt som jag lär ut att planering är en förutsättning för hållbar hälsosam livsstil. För att ge bästa kundservice erbjudes 5 timmar i veckan. Kan man inte ringa den tiden, så maila in till kontoret så kontaktar jag dig inom 3 arbetsdagar.
~~ Fråga Varför kostar det?
När jag går till affären och handlar, stannar jag alltid i kassan och betalar, hos frissan lika så. Att företaget har namnet Mia Ånemyr förvirrar en del. Men jag har en stark tro att när man är här & besöker företagets hemsida ser man med andra ögon än att ”endast” vara på FB/Instagram
Många frågor finns besvarade i podcasten både i omstartskalenderna med dess 32 avsnitt. Samt i Lär känna Mia Ånemyr & efterföljande avsnitt.

Webbsidan är basen i företaget.

Sluta Banta – Börja Leva
Allt utgår ifrån ~~ https://miaanemyr.se/
Företaget Mia Ånemyr är ett Friskvårdsföretag, godkänt för friskvårdsbidrag, hälsofrämjande tjänster/workshop/föreläsningar/ Kom i gång paket 🙂 mm
Med värme & kärlek
Friskvårdsleverantör
Mia Ånemyr på Mia Ånemyr
Telefontid vardagar mellan kl 08.00-09.00
Telefonnr: 0706- 204 206
Mail: info@miaanemyr.se
Glad fortsättning & Upp & Hoppa med fredagsfys innan fredagsmyset