Till alla Chipsälskare & slutspurten på februari på väg nu.

Till alla Chipsälskare & slutspurten på februari på väg nu.

Inspirationsbrev postat! Trevlig läsning alla glada.

Vill du med vara på sändlistan?
Maila info@miaanemyr.se namn & mailadress eller fyll i själv, skrålla ner till sidfoten i det svarta fältet. Fyll i mailadress och skicka in, du får ett automail av systemet av säkerhetskäl som du behöver besvara för att allt ska fungera för dig! Så länge man ej fullföljt ansökan får man varken veckomeny eller inspiration från systemet!!

Nycklar kommer i din mailbox & erbjudanden som inga andra någonsin får ta del av! Kort & gott en VIP kanal 💞

Nu kaffe & posta bokpaket.. sen blir det bokjobb blandat med mormorbus & vänskap på bästa sätt!

Tacksam att jobba med proffs! Nu finns kontakta mig formulär på levdittliv.myforever.se där kan man skicka direkt till mig Mia allt som handlar om Aloe Vera fitnes, hälsa och hudvård. Så klar vill du med bli VD i ditt liv så berättar jag mer än gärna hur man gör.

Här på basen i företaget Sileo finns dirktlänkar som man kan använda. Man kan maila och fråga om upplägg inom friskvård, föreläsningar & workshops. I menyn ser man vad vi erbjuder för delar. I bloggen finns även hälsofärmjande samarbeten där finns bla Hellofresh, bokus och fler på väg!!

 

 

Tjolahop det är Fredag & solen skiner utan Moln 😎💥🔥🗝
Kram & tusen tack för denna vecka.
Mia på Sileo Lev Ditt Liv

 

 

 

 

 

.
.
#personligledarskap #blidittbästajag #författare #podcast #jobbahemmifrån #livskompetens #friskvård #utbildningar #platsoberoende #ekonomismart #matkärlek #familjehälsa #bariatriclife #obesitas #weightlosstransformation #weightlossinspiration #gastricbypaskost