Kostrådgivning / viktminskning, Sluta Banta!

Känner du att du vill ändra dina kostvanor & ta steget till en varaktig hälsa? Sluta Banta – Börja Leva! 
Du kanske har jojobantat hela livet och nu vill gå ner i vikt, du har en inflamerad kropp, kanske autoimuna symptom, fibormyalgi, ballongmage, trött & orkeslös. 

Kosten är ett känsloladdat ämne som påverkar oss på så många sätt.
Det kan vara värdefullt  att se över förhållningssättet till kosten. Vad du äter & varför du äter.  Och vad som ligger bakom ditt förhållande till maten.

Utgångspunkt är du, din situation och dina förutsättningar. Tillsammans tar vi fram en plan som du kan genomföra. Samtalet är helt och hållet mellan dig och mig. All rådgivning sker helt konfidentiellt. 
 Vi har gott om verktyg och möjligheter att handskas med eventuella hinder som dyker upp på vägen.

Jag har många års erfarenhet av arbete med kostfrågor & livsstilsplanering. Som både Dipl,Kostrådgivare, ISOdieten -coach & hälsoinspiratör. Även  utbildning inom ACT, TA & Alkoholrådgivare.  Med mångårig erfarenhet av arbete med tankar, känslor och beteenden. 

Upplägg:
Börja med att ringa mig på 0706 – 204 206  för 10 minuters kostnadsfri rådgivning som syftar till att ta reda på om det här är något för dig. Vardagar mellan kl 8.00 – 9.00. Antalet konsultationer avgörs individuellt. Vi bokar ett samtal i taget, vid behov av fler konsultationer erbjuds paketlösningar. 
Ord pris för 50 minuter 695 kr. Paketlösningar ger lägre pris. (Nytt pris från 1/2-2019, 795 kr)

Tidsbokning genom 
Välkomna!
Hälsoleverantör
Mia Ånemyr
Sluta Banta – Börja Leva! ditt liv
Telefon: 0706-204 206 
Mail: info@miaanemyr.se