Tusen tack till dig som valt att bli kund i September

Tusen tack till dig som valt att bli kund i September & nyttjat bla erbjudanden.
 Tack till alla kundreferenser, de läggs ut i bloggens del på Sileo’s Friskvårdsportal.

Börja din resa till det bästa du. Upplev den transformativa kraften i Neoras beprövade, åldersbekämpande produkter och banbrytande företagande affärsmöjligheter.

Mitt belut var enkelt, med medicinsk forskning i botten och E-handel i produktionen. Hur kan det bli bättre än så?
Bilderna på mig är tagna den 30/5-2019 sedan har jag fortsatt att ta bilder tills dag 90! Jag har sällan mått bättre varken i knoppen eller i kroppen.

Sista Vip brevet som gick ut, i Nyhetskanalen, där berättar jag lite kort. I våras valde jag att lägga veckomenytjänsten med hälsosam vardagsmat vilande – Jag valde att lägga den tiden just nu på ett nytt affärsben med Neora. Att arbeta med ett företag som har medicinsk forskning på hjärnhälsa kunde jag ej tacka nej till. Hälsosam vardagsmat finns i bloggens del Recept samt i Tjänsten Bli vän med maten! 
Boken kommer när tiden är inne! 
Att hjälpa människor att få ner stressnivån i hjärnan är ett viktigt steg då många har stora kognitiva underfunktioner.  EHT gör underverk!

Till dig som valt att starta din Neora Business tillsammans med mig & Neora’s fantastiska ledare ser jag fram emot att få följa din business & din framgång med Neora 🌷🌟🌷 Med värme Mia på Sileo

 sileo.neora.com