Ung – Frisk & snygg – Kan maten vi äter påverka hur vi ser ut?

Jag tänkte skriva lite om vilka råvaror jag rekommenderar & passa på att önska en bra påskvecka. Tveka inte Ta steget! Att vänta på tiden är slöseri. Liveten en Gåva – Lev det!

Äter du mycket av listade råvaror som ger din kropp bra förutsättningar. För vem vill åldras i förtid? Inte jag i varje fall. Mat som ger mycket antioxidanter, vitaminer mineraler.

Ja det vi behöver för att må gott och inte bli som skrynkliga apelsiner i huden. Här följer en liten lista på bra råvaror:

  • Broccoli: Människor som äter mycket broccoli har mindre cancer. Innehåller bla folsyra. kalcium, fibrer och vitamin C.
  • Lax: Rik på Omega 3-fettsyror, som har en skyddande effekt mot hjärt & kärlsjukdomar, folksjukdommar/Livsstilssjukdommar
  • Blåbär: Är rika på kalium, fiber och järn.
  • Avokado:Nyttigt omättat fett, lösliga fibrer, låt avocado ersätta andra fetter, att ha på brödet
  • Äpplen: Rik på lösliga fibrer som bidrar till att sänka blodsocker och kolesterol värdena om de är för höga. Bästa källan för skyddsämnet flavonoider.
  • Havre: Havre hjälper kroppen att hålla blodsockret på en bra och jämn nivå.
Ett axplock av hälsofrämjande råvaror. Det handlar inte om dieter, här utgår vi från varje individ. Då blir din kosthållning/Diet varaktig och hållbar. Var, när & hur väljer man, det beror på hur långt man kommit i sin livsstilsresa. Ta steget dagligen oavsett om man inte vet riktning så stå inte och vänta på tiden..
Lågkolhydratkost kan vara olika kosthållningar som ISOdieten, LCHQ; Paelo.
När man väl bestämt sig är halva jobbet klart. Med bra råvaror tankas kroppen med bättre förutsättningar än med hel och halvfabrikat.
Kan innehplla spår av näring skulle det står på många saker som handlas hem. Läs innehållsförteckningen. Låt dig inte luras.
”Det som är gott i munnen är oftast inte lika gott för kroppen”
Sluta Banta – Börja Leva!
Välkomna till
Sileo
– Mia Ånemyr
Entreprenör, Författare & Hälsoleverantör
0706-204206
info@miaanemyr.se
Kickstarta hemma konsultationerna sker genom telefon / skype