Ursäkter och sen görare!

Ursäkter och sen görare!

50 % av Sveriges befolkning har en begynnande fetma är det inte dax att vakna till…… Det finns vägar därifrån som tex att börja Livsplanera / kostplanera / rörelesglädje. Jag tror att många tänker och tror att det löser sig, sen…….

Efter JUL, efter påsk, då ska många börja BANTA – BANTA leder endast till större ohälsa. Finns tid att banta finns tid att leva!

För en hållbar hälsosam livsstil börja göra din Checklista i livshjulets delar – Har man problem att motså socker/ snabba kolhydrater gynnar fetman, ta hjälp. DET är en drog. Många säger de har inte råd.

Det kostar mer pengar att äta skit än att skapa en livsplan som leder hållbar hälsa – Planera A-O
Tankar från en fylld mailkorg – kan du hjälpa mig gå ner i vikt?

Sluta Banta – Börja Leva om Värderingar

Jag kan hjälpa människor att skapa ett hållbart liv efter eventuell samsjuklighet gör vi tillsammans en Livplanering för DIG & Din framgångsväg!

Det handlar inte om vikten. Jag hjälper dig att ta reda på VARFÖR du önskar förändra ditt liv, då blir hur så mycket enklare.

Genom att utbilda vuxna till goda ledare kan vi påverka den växande ohälsan om fler vuxna vågar ta sitt ledarskap. Jag är synnerligen bekymrad över att det är så svårt för många att möta motstånd. När det är bakom motståndet all framgång finns.

Oavsett om man vill gå ner i vikt eller skaffa mer tid och pengar ÄR det samma förhållningsätt i förändringsprocessen. Mer pengar i plånboken får de flesta som vågar ta fram det personliga ledarskapet. Finns övervikt kommer den försvinna genom åren. Såvida den ej är av kopplad till samsjuklighet. Det finns lösningar på allt.

Hör av dig om du är sugen att göra något nu inte sen!
Sol
Mia Ånemyr

info@miaanemyr.se