Vad är framgång & Framgångspodden

Framgång är hett, framgång är olika, framgång är att leva sitt liv om du frågar mig. Att lyssna på Alexander ger perspektiv. Våga lyssna du med.

Att våga göra det som man drömmer om varför ska det vara så fel i Sverige?
Häng på istället du med….
Lyssna på Alexander som medverkade i Go´kväll igår torsdag den 21/2-2019 

Framgång är att våga gör det du drömmer om. Att väga ta din väg framåt.

Att vara pionjär att vara föregångare är något jag  är stolt över att jag valde den vägen. Att få skit för att man går sin egna väg och vågar göra det anda drömmer om är Svenskt och jag själv säger ofta att jag är osvensk.

Våga gör det du vill.
Våga göra det – Ta steget du med.
Jag sa upp mig 2003 från sjuk anställd till frisk egenföretagare. Jag får skit men det säger mer om de som sänder skit. Mina varumärken jobbar jag strategiskt med sedan jag började Sluta Banta – Börja Leva, det är inget duktigt i det. Att växa upp i ett utanförskap gör att jag ger mycket av mig för att peppa andra att våga börja leva…

/Kasta skit är sällan framgångsrikt – Att sträcka fram en hand och hjälpa någon är framgång. Att bli sitt bästa JAG är framgångsrikt.

Vad är framgång för dig? Berätta gärna….

Framgångspodden