Veckans Kylskåpsröj blev matlådor

Veckans Kylskåpsröj blev matlådor

Idag torsdag skuttar jag upp & gör ett @Kylskåpsröj på det sätt man kan göra när bitarna är på plats. Med det menar jag att livshjulets dela börjar skapas i balans i och man jobbar vidare med sin utveckling inom Livskompetesnens delar.
Svarar man JA på dessa frågor är utbildningen till för att lära HUR man gör steg för steg
Frågorna är

  • Vill du äta naturligt för din hälsa?
  • Vill du skapa hållbara matvanor?
  • Vill du värna om miljön?
  • Vill du spara tid och pengar?

Bara göra. För att göra det enklare att visa vad utbildningen #hållbarlivsstil handlar om visar jag mycket från hur det ser ut i praktiken!
Vägen för andra kan vara att man vill göra det på andra dagar! Det bestämmer man i upplägget hur det Görs. Att förändra Mindset tar sin tid.steg för steg dag för dag.
Blir sedan år efter år! Med verktyg att själv hålla koll på destinationer veckoplanering till hållbar livsstil!

I Över 23 år har jag levt med denna struktur & arbetar med det sedan 15 år 😍 vem kunden?

  • Målmedveten konsument
  • Familjen som ser vinster i planering
  • Tävlingsindivider, här är jag själv. Obotlig tävlingsinstinkt
  • Familjen där någon är fetmabehandlad! Bäst att göra innan, då behöves det sällan genomföra ingreppet!
  • Barnen vår framtid, ge dem vad de behöver inte det vuxna vill äta!
    Det är aldrig för sent att ta tag i sitt liv ⏰Dagens Todolista på Sileo @miaanemyr
    • klienter veckoplanering, check
    • rörelseglädje, står på tur
    • eget Kylskåpsröj check syns på bilderna
    • lunchen tar jag med @kravallapa & @blimeradu check
    • telefonmöte & ledarskapsutbildning check
    • gofika check
    • kundvård check🍂⏰💰Planerar & tillagar du några huvudmåltider eller mindre måltider? Sätt en ⏰ om du gör det redan! Vill du börja, sätt en ☘

Här kommer bilder från hur jag tagit hand om veckans proteiner från Buffen som lagades i Söndags, genom att köka potatis och skjuta in en långpanna med rotsaker och potatis i ugnen blev det 4 nya matlådor. Medelhavslådan frös jag in 2 måltider av och 8 matmuffins står i ugnen, dessa kommer i eget inlägg!

Kompletterar idag med kolhydrater till proteinkällorna som är kvar. Rester helt vanlig mat ett kapitel i Mellanmål på väg!

Ses & hörs under dagen! Nu är det dax att ta fram headsettet!

Veckoplanering med mat & recept läs gärna mera här -> HÄR
Överviktsbehandlade mer stöd ”HÄR”

Lev Ditt Liv Mia Ånemyr, Företaget Sileo
Maila;  info@miaanemyr.se
Ring! 0706 – 204 206

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia är författare till handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.
Ansvarig för utbildningskonceptet  Sluta Banta – Börja Leva, podcast, onlineföreläsningar, kostupplägg, recept, böcker, utbildningar & individuell friskvård. Företaget Sileo

Värna om miljön – Genom att planera din veckomat, handla efter säsong och alltid använda all mat så minskar du matsvinnet och sparar på miljön.

#påtbara #gördetdubehöver #gördetnu #gördetdagligen #onlinebusiness #levdittliv #vågagådinväg #budget #folkhälsa #jobbahemifrån #måbra #middag #övervikt #gastricbypass #hållbarlivsstil #enskede #författare