Vegetarisk pyttipanna med kålrot

Vegetarisk pyttipanna med kålrot

  • 1 ½ kg Kålrot
  • st Paprika valfri färg
  • st Gul lök
  • st Pressad vitlöksklyfta
  • 200 gram Champinjoner
  • Salt & svart peppar
  • 1,5 msk Rapsolja att steka i
  • 0,5 dl Skvätt vatten
  • Serveringstips!
  • 500 gram Naturell keso med hackad rödlök

Gör så här!

  1. Skala kålroten och skär den i tärningar, ca 1 cm.
  2. Värm pannan och bryn kålroten, pressa i vitlöken och låt det steka på svag värme ca 10 min.
  3. Tillsätt paprika och champinjoner och låt steka ca 5 min till.
  4. Krydda med färska örter
  5. Tillsät gärna keso, med hackad rödlök som proteinkälla till pytten
  6. Smaklig måltid!

Sponsra !

För att vi ska kunna  ge så mycket som följarna önskar i form av mat, recept, tips & lösningar behöver vi gå rakt på sak!
Sponsra gärna denna del med valfritt belopp,
genom att swisha till 0706-204 206
Sponsring från 200 kr genererar 4 veckoplanner så som vi lever o lär. Recepten i veckoplanner, kommer i pdf och är utan tillsatser, naturliga smaker & utan vitt socker, som i handböckerna.  För alla som önskar äta bra mat.

– Mia Ånemyr
Specialist inom Livsstilshälsa, Författare & entreprenör

Mail: info@miaanemyr.se 
Telefon: 0706-204 206

Recept för alla!
Som önskar hållbar hälsa. Du har bestämt dig för nya steg, äta bättre, då kan du lika gärna göra det billigare och på mindre tid. Bra för ekonomin, miljön och familjehälsan.

Hur många portioner är recepten för?
En måltid, 100 – 150 gram protein / portion (Kött, fisk  & fågel)  5-6 hg = 4-5 portioner.

Går man ner i vikt av er kost?
– Ja om det finns övervikt att ta av,och inte några medicinska hinder.

 Det syns på utsidan hur kroppen mår på insidan! –