Vetefri mjukpepparkaka med lingon

Vetefri mjukpepparkaka med lingon!

God mjukpepparkaka som går kanonbra att frysa in.

st Ägg
1,5 dl Lättfil
2,5 dl Mandelmjöl
0,25 dl Fiberhusk
tsk Bakpulver
tsk Pepparkakskrydda
50 gram Smält smör
1,5 dl Lingon
dl Naturell kvarg
0.5 dl Cokosflingor

Gör så här!

  1. Vispa äggen fluffigt
  2. Tillsätt alla torra ingredienser, rör runt
  3. Tillsätt smält smör och filmjölk
  4. Sist i med lingonen. (Från frysen och direkt i smeten)
  5. Smörj en form, istället för ströbröd använd cocosflingor
  6. Grädda kakan i nedre delen av ugnen 175 grader ca 25-35 min. Känn med sticka att kakan är färdig.
  7. Stjälp upp på fat, blanda kesellen med lite lingon gott att servera till. Pudra lite pepparkakskrydda över.

Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Företaget Sileo/
Författare och Entreprenör inom entreprenörskap och livsstilsplanering
Lev & Må – du är bäst
Telefon: 0706 – 204 206
Mailen: info@miaanemyr.se

Vi ses & hörs!

 

 

Är det värt att äta, jamen ät & njut. Mat är endast bensin till kroppen & knoppen… Börja Leva ditt liv!  Du kan……. Bokpaket! Endast 175 kr