Vilken stund på dagen är den bästa för dig

Vilken stund på dagen är den bästa för dig

God morgon världen!  

Det första & viktigaste idag är att sända all kärlek som går att sända till alla drabbade i #sverigebrinner. All kärlek till alla som bidrar alla yrkesverksamma och frivilliga ni är fantastiska.

  • Morgonstunden den bästa med frukost & To Do listan för dagens destinationer. Vilken stund på dagen är den bästa för dig?

I dag är sista dagen denna period som telefon är avstängd, för allt. Som egenföretagare med telefonen som ett av de verktyg jag använder mig av i mitt företag, lyssnar, ”mina fingertoppar sitter i öronen” i morgon är det dax öppna telefonen  & köra igång samtalsstöd, kostråd & hälsofrämjande samtal mm. Att arbeta med telefon blir naket och för många som har stor skam & skuld är detta ett fantastiskt sätt att få stöd. Då många är van att bli sedd på ett oaceptabelt sätt. I telefon blir för de flesta så mycket enklare att öppna upp jaget för sin framgångsresa….

Håll koll för under dagen kommer jag att lägga ut ett antal kostnadsfria tider för telefonrådgivning, bokpaket till galna priser. Det kommer bli som julafton denna vecka för dig som är på gång att ”Ta steget” till ett hälsosamt & hållbar liv.

Önskar dig en Happy dag 🌹
Kram & Kärlek Mia Ånemyr
mia.anemyr@gmail.com