Vill vinna tid & pengar?

Vill vinna tid & pengar? Många vill vinna tid och pengar. 

Många går och drömmer om semesterresor, mat på bordet månadens alla 4 veckor. Tänker att de där har det bra de. Köper hel och halvfabrikat för okunskapen och lärdom att det är dyrt att äta bra mat. Alla som tänker gör det SEN! Ja allt detta gjorde jag också i mitt förra liv.

 Investera lite tid nu, vinn mycket tid sen!

På den tiden försökte jag få mitt liv att gå ihop. Barn som ska hämtas och lämnas på rätt ställe, arbetstider att passa. Ständig tidsplanering. Visst blev det rätt rörigt många gånger eftersom jag och min dåvarande man jobbade schemalagd arbetstid bägge två. (Jag inom sjukvård och han narkotikaspanande polis)
Det fanns ingen barnomsorg på obekväma tider utan det var planering med fingertoppskänsla för att det skulle fungera. Det enda jag hade i fokus var att få tiden att räcka till. Det blev en ständig jakt att få allt att gå ihop och den inneboende stressen satte sina spår. Då ”skrattade” jag istället för att be om hjälp.

  • Detta är länge sedan och då tidsplanerade jag matlagningen på söndagarna för att det över huvud taget skulle finnas mat att ställa på bordet innan barnen somnade kommande dagar. Dagarna var långa och jag trött så den typen av planering blev ett sätt att orka med. Den planeringen jag gjorde då och det sätt jag tänkte på har för mig och många andra blivit en hållbar livsstil. Utan att veta om det la jag grunden till något väldigt smart.

Jag drömde om hälsa – tid att leva och orka vara med barnen – Här startade det som sedan blev Varumärket Kylskåpsröj! Det är att Göra andra saker, för att skapa andra reslutat!

En liten stund en söndag ger så mycket mer tillbaka i veckans stressade schema. Jag tycker inte man ska sitta på tunnelbanan eller bussen hem och fundera på vad man skall äta.

Eller behöva springa in på affären med trötta barn och rafsa hop något mindre nyttigt. Eller kanske be barnen om förslag på middag (ibland kan man det, men inte för ofta). Sidan 113 i boken Mellanmål på väg Med bättre planering och framförhållning slipper man dagens kanske tråkigaste fråga ”Vad ska vi äta? Eller att överlåta det till barnen. Inte helt optimalt de har ej kunskap om näringslära för at kunna ge ett bra hållbart svar!
Ju mer planering ju mer tid, pengar och fri tid får vuxna gotta sig i i livet – 

Tiden vi har mellan våra aktiviteter kan istället användas till egen tid att vara i nuet och gå igenom det som varit och komma skall. En form av medveten närvaro där kan individer samla sig för kommande arbetspass på dagen, att helt enkelt orka vara ledig.

Planeringen av mat ger både mer pengar i plånboken och mer tid att lägga på trevligare och roligare saker än att sitta och tänka ut snabba lösningar för stunden. Känn känslan av att ha det klart när du är på väg hem eller till nästa aktivitet.

Du fylls av positiv energi, ditt liv blir enklare och roligare när du inte behöver tänka jobbiga tankar och kan ge dig bra energi där och då.

Tidsplanering är att investera lite tid nu och vinna mycket tid sen. 

Att Sluta Banta – Börja Leva har i sig inte med vikta att göra. Det är livskompeten. Att lära skillnaden mellan sjukvård – egenvård – friskvård

Kan vara att jag höll på att äta ihjäl mig och sedan banta ihjäl mig för när jag hade gjort den 1,a fetmabehandlingen Fick jag BANTA dagligen i huvudet! Det finns ingen kirurgi i världen som tar bort ätstörning i magen eller medberoende. Känner du någon som funderar på överviktskirurgi? Se till att de får möjlighet innan att lära sig vad det handlar om LIVET UT! Det är ingen lösning det är Endast ett verktyg som du har ca 7 månader på dig att lägga om ett helt liv. Det sker inte i magen – Det sker i huvudet Steg för steg och den utbildningen inom Salutogent förhållningsätt ingår ej i sjukvårdande behandling! Det är Friskvård och kommer förr eller senare att bli ett faktum – Gör det NU! Ta reda på varför. Det ör lika oavsett vad man vill förändra vet man ej varför då finns ingen struktur. Spontana aktivitetet ger spontana resultat – lika när man bantar, tillfällig viktminskning tillfällig lösning!

Att Sluta Banta – Börja Leva är  GÖRA den dagliga Todolistan aktivitetsplaneraren!

Jag arbetar idag med att hjälpa människor att finna en hållbar livsstil.
Ett av mina smartaste råd är just att laga mat och göra matlådor till kommande vecka just på söndagar.

Var är du, vart ska du? med livet Sluta Banta -Börja Leva kunskaper och inspirerar dig till att bli motiverad att slänga bort kroppstänket och istället fokusera på det som är viktigast och avgörande – ditt mindset! För det sitter i knoppen – inte i kroppen! 
Att skapa hälsobuffért – att hjälp andra
Först Tog jag stegen själv utbildade mig inom livskompetensens delar och den resan startade 2003 sedan arbetar jag i 2 spår. Sluta Banta – Börja Leva i olika utbildningsformer, workshops, kostråd, tid/pengar. supplementering av kost. bra mat är Steg 1. Alla har råd det beror på hur du planerar och din Kunskap – Barn gör som vuxna gör….. Hur ser det ut i samhället idag? Med livkompetens tycker du?

Investera lite tid nu, vinn mycket tid sen!

Sluta Banta – Börja Leva med Kylskåpsröj du har inget att förlora
Har du som jag drömt om att skaffa platt mage och finna tid att leva? Tack vare att jag arbetar med networking sedan över 19 år arbetar jag smart och hemifrån sedan 2006 Spår 2 alla har råd Ta Steget och börja investera idig och din personliga utveckling med mig som mentor….
förutom att jag har haft (ett och annat konsultuppdrag bla på  Krönikör på tidningen Doktorn, Klädkedjan JOY & inom privata vården med kundrelation) jobbar jag smart. Med hållbar livsstil exakt vad Mellanmål på väg handlar om och den är som ett visitkort Med den boken ville jag visa vägen för andra . Jag ville berätta vem jag var då och nu har ju ytterliggare 7 år gott sedan 1;a upplagan kom ut. Mias planeringstips hur man Gör i korta drag. Stra dragen är hela konceptet det jag gör dagligen och arbetar med = Livsstil  – acceptans – måbra med bästa maten och kosttillskott som främjar magens hälsa!
Perfekt eftersom hälsa börjar i magen – Vi mår som tarmen kan ta upp näring. Vad  vi äter och varför vi äter Förorden i boken Mellanmål på väg det är ingen receptbok. Boken innehåller recept till dig som är intresserad av att bygga hälsobuffért och börja invester lite tid nu och vinna mycket tid sen….
Mia’s krönika:
Investera lite tid nu, vinn mycket tid sen! skrevs nov 2011 Läs gärna hela krönikan HÄR 
Tänk om jag hade förstått vilken bra grej jag la grunden till när mina barn var små.

Sluta Banta – Börja Leva har idag Podcast med 44 utbildningsavsnitt! De första 31 avsnitten är omstartsdelen = Sileo är omstart på latin!

Lyssna helt kostnadsfritt – börja reflektera på ditt liv! Nischen i Sluta Banta – Börja Leva är det jag är specialist inom områden smärta & fetma /övervikt/ fetmabehandlad kropp till hållbar hälsasoam livsstil!

Näringslära är nästa specialite att skapa bästa hälsa och komplettera kosten med kosstillskott som kroppen kan ta upp i tarmen! Ät allt men inte alltid – Lyssna gärna här

Utbildning inom entreprenörskap – Bli ditt bästa jag Become your best self. Det förknippas med Banta och har inget med det att göra här. Alla som har övervikt tappar den det 1:a året när man börjar leva och äta hälsofrämjande förändras resultatet i hälsan – Det är magi att hjälpa andra förverkliga drömmar som att driva eget företag några timmar i veckan, deltid eller heltid platsoberoende.

Lev i nuet!

Det är olika drömmar.  Oavsett vem du är och vad du drömmer om, finns det möjlighet att verkställa om du börjar som jag gjorde en gång för många många år sedan. Budget och en livsplanering. Det var början till företaget Sileo!  Kan jag kan DU –

När man slutar slänga maten sparar man tid, pengar och på miljön. Konceptet – Kylskåpsröj är utvecklat under många år och är väl beprövat. Vi lär dig att tänka på ett nytt sätt!

Du kommer vinna både tid och pengar  även förändra ditt liv! Du tom kanske som jag har ett eget personligt varumärke om 1 år. Det vet bara Du för alla vuxna har 100% ansvar för sitt liv och sin hälsa.

Du har bara 1 liv lev det!
Gör du hel och halvårsbokslut i livet ? Driv ditt liv som ett företag bli VD i livet. Var engagerad i ditt liv – Vem skall vara det om du ej är det?

Lev Ditt Liv Mia Ånemyr
Företaget Sileo
0706-204 206
info@miaanemyr.se
Hemsida
Shopp
FB
Instagram

Mia är utbildad inom ACT, TA, Dipl,kostrådgivare, ISOdieten coach, Hälsoinspiratör, Alkoholrådgivare, Entreprenörskap, Ekonomicoach & har tidigare arbetat 16 år inom akutsjukvård.

Mia är författare till handböckerna Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok naturligt gott.
Ansvarig för utbildningskonceptet  Sluta Banta – Börja Levapodcast, onlineföreläsningar, kostupplägg, recept, böcker, utbildningar & individuell friskvård. Företaget Sileo