Word Obesity Day 4 Mars

Word Obesity Day 4 Mars

I dag är det en viktig dag. Tillsammans kan vi skapa en hälsosammare framtid!
Hur?? Genom många olika aktiviteter. Det viktigaste är att vara självsnäll! Det är inget fel på människor som har Obesitas sjukdom. Som vilken annan sjukdom som  helts behandlas det på olika sätt.
Samsjuklighet – Fetma är ett symptom på bakomliggande orsaker som behöver redas  ut, vårdas och balanseras. Då skapar vi en grund för hälsosammare framtid!

Word obesity dag organisation som verkar för samverkan word wide!

Worldobesitydag!
Underteckna deklarationen för att kräva att nationella och lokala myndigheter och beslutsfattare vidtar effektiva och brådskande åtgärder mot fetma- 
 https://www.worldobesityday.org/  

Många andra länder samverkar en dag som denna – Sverige saknas på kartan. Det säger allt!
Men jag och mina kollegor vi vill verkligen att ni ska känna er välkomna och vi har en stor verktygslåda som bidrar till en mer hälsofrämjande livsstil – Sluta Banta – Börja Leva podcasten en utibldnigspodd!

Vi har blogg i olika indelningar. Så har jag / Mia som arbetar med livsstilshälsa sedan 2006 också gett ut böcker. Hur vi skapar hållbart liv & hur vi smittar barn och barnbarn att leva hälsofrämjande!

Böckerna heter Mellanmål på väg & Adrians Kalasbok natruligt gott!

2006 valde jag att starta företag, har sedan dess arbetat med obesitas, livsstilsplanering och allt som hör till med kostupplägg, träning, egenvård och hur man skapar ett hållbart liv.
Att släppa skam och skuld. Att våga ta stöd för det är inget som man klarar själv detta är komplext – Det är ju därför det är så viktigt att våga berätta och våga inse att detta är svårt och kan göras lätt med folkbildning!

Kunskap gör skillnad!
Lyssna på Sluta Banta – Börja Leva
I bloggen Gästsbloggare
Vi erbjuder konsultationer individuellt platsoberoende

Idag är en vikig dag för samverkan
Sileo
Mia Ånemyr
Entreprenör inom Livsstilshälsa författare och föreläsare
info@miaanemyr.se

Worldobesitydag  in och skriv under  https://www.worldobesityday.org/  

Word Obesity Day 4 Mars

I dag är det en viktig dag. Tillsammans kan vi skapa en hälsosammare framtid!