You can have it all with Neora’s new Beauty and Brains Set

Juni kampanj du ej kan missa

Du kan ha allt med Neoras nya Beauty and Brains Set! 
Detta integrerade wellnesskombi kopplar ihop vår avancerade Age IQ® Night Cream och Age IQ® Day Cream med vårt unika sinnetillskott, EHT® Brain Formula, så att du kan uppdatera och vitalisera din hud över natten medan du skärper ditt fokus och stödjer din immunitet hela dagen.

Är du som jag vetgirig och endast sugen att använda bästa kvalite då har du hamnat rätt. Jag var tveksam en stund att byta ut det jag använt länge, men det tog ej mer än några dagar så kände jag hur dessa jobbade.

Sagt och gjort så här 12 månader senare ser även jag hur det utvecklas sig i min hälsa & att det syns på utsidan gör att jag mår bättre på insidan. 

Huden har dragit ihop sig, hakan hänger ej lika längre, ögonen syns och pluffset i ansiktet som bortblåst. Brukar säga att jag ser ut som em marsmalows eftersom min kropp gillar att samla vätska har jag fått så bra hjälp av detta. Nu är jag så lycklig att dessa 3 produkter kan erjudas dig. Det är första gången EHT finns med i Rabatten så skoj!!!!! 

Jag hjälper dig så du får  de bästa svaren genom telefonsamtal. Självklart inget köptvång, men för att du ska få bästa svaren av mig så använder jag alltid telefon. Skicka ett mail & skriv att det gäller Neora så kommer jag maila dig för tidsbokning av vårt samtal. Självklart kostar dessa inget som har med Neora att  göra 🙂

Lägger du order själv, var vaksam att byta till den svenska flaggan vid din adress!!

Vill du läsa den medicinska forskningen? Så hittar du den HÄR 

See you, create your best day

Sileo –
Mia Ånemyr
Tel: 0706-204 206
Mail: info@miaanemyr.se