O

Om Mia

En driven och kompetent entreprenör, författare & Forever Business Owner som brinner för att utbilda människor till resursstarka individer.   
Företagets ledord & värdegrund
Engagemang, Professionalism, Kompetens, Affärsmässighet & Kundorientering.

Vad jag erbjuder

Rådgivning & Utbildning ​
Livsstilsutbildningar med recept ​
Hållbar hälsofrämjande planering
ACT Samtalsstöd
Affärsutveckling Mentorsprogram Micro Fransiching​
Författare – Föreläsningar ​
Design​

Forever förändrade mitt liv!

Hösten 2001 tackade jag ja till 2 gåvor

Av en vän fick jag kokboken för den självläkande människan. Jag läste boken om än mycket skeptisk. Boken handlade om matens betydelse i kroppen, det som gjorde att jag öppnade boken var kocken Malin Söderström som skrivit boken med Sanna Ehdin. Sanna hade jag ingen koll på men Malin kände jag sedan uppväxten i Hälsingland. På samma gång har jag blivit rekommenderad att börja dricka Aloe Vera Gel, rätt motvilligt. Det gick några månader jag läst och tog in allt i boken på samma gång började insikt efter insikt komma till mig om att stoppar jag in annat i munnen ja då mår jag på annat sätt. 1997 var det ej möjligt att arbeta kvar inom sjukvården, blev omplacerad till administration/lönehandläggare med en Fibromyalig diagnos. Läkaren sa du kommer ej kunna arbeta med din kropp. Jag sa det tror jag inte på!

2006 godkänd affärsplan i ena handen. Samt ett starta eget bidrag i andra handen startades företaget april 2006. Och jag tog första steget mot Lev Ditt Liv. Sedan dess arbetar jag med Forevers affärsverktyg med mina övriga yrkeskompetenser som du ser nedan ett axplock av. Hemmet som arbetsplats, platsoberoende, online och fysiskt i Enskede. Möjligheten att även ge ut 3 handböcker om vägval i livet . Första böckerna handlar om att göra vägval och skapa hälsofrämjande hållbar livsstil med fokus att ta ansvar över det egna livet så det smittar övriga. Tredje boken en vägvisare till naturligt gott att livet är kalas och valen är hälsofrämjande och naturliga, det är grunden i att vuxna kan visa en hälsofrämjande väg för nästa generation. Jag ser fram emot att höra av dig för det finns en väg för alla oavsett vart du är idag! Allt gott Mia Ånemyr Entreprenör inom hälsofrämjande strategier – Maila här

Utbildningar & Yrkeserfarenheter​

Vill du göra en omstart mot hälsofrämjande livsstil med mig? Fyll i formuläret