Måltidsplanering –  Elitidrottare, mormor, smal, man, kvinna, morgontrött, överviktig, morgonpigg & överviktsbehandlade med kirurgi och din familj – oavsett vem du är finner du inspiration på kost som passar dig här. Kosten är inspirerad av LCHQ!

Vill du skapa hållbar hälsosam livsstil?
Planering A-O
I vardagen är vi ofta stressade. Alltför många arbetar mycket och springer mellan egna eller barnens kvällsaktiviteter. Med bättre planering & framförhålning kommer måltiderna bli både roligare, godare och mer hälsosamma. Dessutom kommer du få mer pengar över i  plånboken – och mer tid att göra vad du vill för. 

Har man det i skåpen som behövs för att klara ett liv på språng med  barn, barnbarn och full agenda? Då finns det bara möjligheter!

Man kan använda inspirationen  & de recept som finns och våga varier efter eget huvud.

Dessa är helt kostnadsfria. Är du trött på att vara trött på att du ej äter vad kroppen och knoppen behöver? Ingen fara det finns lösningar förutom inspriation i bloggen.

  • Frukost, lunch & middagspaket
  • Färdiga veckomenyer, anpassas till hela familjens näringslära.
  • Livsstilskoncept väl utvecklat under många år och väl beprövat.  Vi  lever året runt sedan många år med veckoplan. Vi lär dig att tänka på ett nytt sätt!

Lev Ditt Liv – Mia Ånemyr
Företaget Sileo/ 
Expert  livsstilsplanering hållbar livsstil, författare & entreprenör

Med bättre planering & framförhållning blir veckans måltider roligare, godare och mer hälsosamma. Det är tidseffektivt att laga och förbereda veckans måltider på söndagar, så slipper du lägga tid på det i veckan.